26 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
22/08/2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η γιορτή της Βεντέμας στην Θηρασσία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η γιορτή της Βεντέμας στην Θηρασσία
Με την συμμετοχή σχεδόν του συνόλου των κατοίκων της Θηρασίας πραγματοποιήθηκε χθες στο γειτονικό μας νησί η καθιερωμένη γιορτή της Βεντέμας.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν από τον Πρόεδρου του τοπικού Συνεταιρισμού Πατέρα Ηλία 10 αγρότες με την μεγαλύτερη παραγωγή σταφυλιών.
Τα εξαιρετικά εδέσματα που προσφέρθηκαν προετοιμάστηκαν από εθελοντές Θηρασιώτες ενώ ο Σπύρος Βασάλος και τα Αηδονάκια φρόντισαν να ανάψει το γλέντι και να κρατήσει μέχρι το πρωί.
Εκ μέρους της Ένωσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της κ. Καφούρος και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ παρέστησαν ακόμα ο Αντιδήμαρχος κ. Αργύρης Δαρζέντας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας και Ανδρέας Ζώρζος και Κυριαζής Γιώργος.
24/07/2019
 
Το Πρόγραμμα καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.ΣΜπορεί να περάσανε μήνες να «κυλήσαν νερά, όμως κάπου βαθιά η φωτιά καίει ακόμα» και μ’ ένα σωρό «τραγούδια που γίναν απλά η αφορμή» σας προσκαλούμε όλους να επιβιβαστείτε σε ένα «πλοίο που όλο φτάνει» στο δικό μας «καπηλειό» για να συμμετάσχετε στο καλοκαιρινό ταξίδι των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης και του Δήμου Θήρας. [περισσότερα...]
23/07/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved