22 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
16/08/2016

Υπεγράφη η νέα σύμβαση μεταξύ Δήμου-ΑΕΒΕ-HELESI για την καθαριότητα

Υπεγράφη η νέα σύμβαση μεταξύ Δήμου-ΑΕΒΕ-HELESI για την καθαριότητα
Όπως ενημερωθήκαμε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο υπεγράφη της Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 η νέα τριετής σύμβαση με την εταιρεία Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλλοντικών Συστημάτων ΑΕΒΕ-HELESI” η οποία αναλαμβάνει πλέον την αποκομιδή των απορριμμάτων στα διοικητικά όρια του Δήμου Θήρας.
Πρόκειται για την ίδια εταιρεία η οποία διαχειρίστηκε τα απορρίμματα τα προηγούμενα δύο χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα.
Σημειώνουμε ότι η αντιπολίτευση έχει μιλήσει για στημένο διαγωνισμό και ζητούσε επίμονα την ακύρωσή του κάτι που ο Δήμος όμως δεν αποδέχθηκε.
Απομένει να δούμε εάν η συγκεκριμένη εταιρεία θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της και θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων δικαιώνοντας την επιμονή του Δήμου να της αναθέσει εκ νέου την αποκομιδή των απορριμμάτων παρά τα παράπονα και τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης.
24/07/2019
 
Το Πρόγραμμα καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.ΣΜπορεί να περάσανε μήνες να «κυλήσαν νερά, όμως κάπου βαθιά η φωτιά καίει ακόμα» και μ’ ένα σωρό «τραγούδια που γίναν απλά η αφορμή» σας προσκαλούμε όλους να επιβιβαστείτε σε ένα «πλοίο που όλο φτάνει» στο δικό μας «καπηλειό» για να συμμετάσχετε στο καλοκαιρινό ταξίδι των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης και του Δήμου Θήρας. [περισσότερα...]
23/07/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved