24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
11/07/2016

Απίστευτη εκδήλωση γεμάτη χρώμα και μελωδίες χθες στο ΔΑΠΠΟΣ

Απίστευτη εκδήλωση γεμάτη χρώμα και μελωδίες χθες στο ΔΑΠΠΟΣ
Όταν προγραμματίζουμε να παρακολουθήσουμε και να καταγράψουμε μια εκδήλωση λίγο πολύ γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι θα δούμε.
Όμως η χθεσινή παρουσίαση από την παιδική χορωδία  “Παραμυθία” του Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Μαλογιαροσλάβετς Ρωσίας… ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό.
Το ΔΑΠΠΟΣ γέμισε με μελωδίες και χρώματα καθώς τα παιδιά παρουσίασαν με απίστευτο κέφι τραγούδια και λαϊκούς χορούς από την πατρίδα τους, αναγκάζοντας τους λίγους σχετικά θεατές να χειροκροτούν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα δυό μοναστήρια μας ( Άγιο Νικόλαο και προφήτη Ηλία) που οργάνωσαν και πραγματοποίησαν αυτή την πανέμορφη εκδήλωση.
Θα την δείτε και διαδίκτυο γιατί αξίζει το κόπο.

24/07/2019
 
Το Πρόγραμμα καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.ΣΜπορεί να περάσανε μήνες να «κυλήσαν νερά, όμως κάπου βαθιά η φωτιά καίει ακόμα» και μ’ ένα σωρό «τραγούδια που γίναν απλά η αφορμή» σας προσκαλούμε όλους να επιβιβαστείτε σε ένα «πλοίο που όλο φτάνει» στο δικό μας «καπηλειό» για να συμμετάσχετε στο καλοκαιρινό ταξίδι των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης και του Δήμου Θήρας. [περισσότερα...]
23/07/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved