15 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
26/06/2016

Μία εκπληκτική παράσταση από το ΓΕΛ Θήρας

Μία εκπληκτική παράσταση από το ΓΕΛ Θήρας
Όσοι αγαπούν το καλό θέατρο και δεν παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση ΤΟ ΓΑΛΑ του Β.Κατσικονούρη από την θεατρική ομάδα του ΓΕΛ Θήρας σίγουρα έχασαν.
Έχασαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια ομάδα μαθητών να ξεπερνά όσα έχουμε δει μέχρι τώρα από τις θεατρικές μας ομάδες και να απολαύσουν εκπληκτικές και απίστευτες ερμηνείες.
Ασφαλώς βοήθησε και το έργο καθώς ήταν μια αποτύπωση της πραγματικότητας που όλοι  συναντούμε καθημερινά , αφού αναφέρεται  στις σχέσεις μιας ταλαιπωρημένης μάννας  με  τα παιδιά της αλλά και σε μια  οικογένεια  που καλείται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σημερινής πραγματικότητας.
Τα παιδιά απέδωσαν τέλεια, τις εναλλαγές των συναισθημάτων των ηρώων της παράστασης, με κορυφαία στιγμή τον μονόλογο της μάννας λίγο πριν ο θάνατος την βγάλει έξω από τη μάχη που έδινε καθημερινά για να σώσει ένα από τα παιδιά της αλλά και την δύσκολη απόφαση του αδελφού που έκλεισε και τη παράσταση.
Το έργο στέλνει πολλαπλά μηνύματα στη κοινωνία.
Δεν θα τα αναλύσουμε καθώς η παράσταση θα μεταδοθεί αρκετές φορές από την τοπική τηλεόραση και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε και να θαυμάσετε τα παιδιά που δίνουν πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους βοήθησαν για να παρακολουθήσουμε αυτή τη πανέμορφη παράσταση.

03/09/2019
 
27/08/2019
 
27/08/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved