22 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
24/06/2016

ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ “ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ”

ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ “ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ”

“Ο Σωτήρης Αδαμίδης είναι κορυφαίος γιατρός με διεθνή εμβέλεια και ακτινοβολία. Μέλος των μεγαλύτερων και πιο έγκριτων επιστημονικών εταιρειών του πλανήτη. Έχει γράψει πολλά βιβλία και άρθρα για θέματα υγείας.

Η ποιητική συλλογή του «ΠΥΡΡΑΖΕΙ ΓΑΡ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ» , κυκλοφορεί, από τις εκδόσεις «Αρμός». Tα ποιήματά του, έκαναν αμέσως αίσθηση, και είναι χαρακτηριστικό πως στην πρώτη έκδοσή τους, ο μεγάλος συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, έγραψε ένα διθυραμβικό πρόλογο. Η εικόνα του εξωφύλλου είναι από πίνακα του ζωγράφου Κωνσταντίνου Ελευθεριάδη.

Τον ποιητή και την ποιητική συλλογή του θα παρουσιάσουν το Σάββατο 25 Ιουνίου 20:00 στο εντευκτήριο της Εστίας ΠΥΡΓΟΥ οι:

Ιωάννης Γαλλαίος διδάκτορας Φιλολογίας.

Γεώργιος Δαρζέντας, Πλοίαρχος, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Πύργου και αρθρογράφος.

Δημήτρης Πράσσος, Δημοσιογράφος.

Συντονίστρια: Μαντώ Στουρνάρα, Δημοσιογράφος».

24/07/2019
 
Το Πρόγραμμα καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.ΣΜπορεί να περάσανε μήνες να «κυλήσαν νερά, όμως κάπου βαθιά η φωτιά καίει ακόμα» και μ’ ένα σωρό «τραγούδια που γίναν απλά η αφορμή» σας προσκαλούμε όλους να επιβιβαστείτε σε ένα «πλοίο που όλο φτάνει» στο δικό μας «καπηλειό» για να συμμετάσχετε στο καλοκαιρινό ταξίδι των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης και του Δήμου Θήρας. [περισσότερα...]
23/07/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved