21 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
23/09/2015

Συναυλία με τους ΕMMΕΛΟΝ στο Καμάρι

Συναυλία με τους ΕMMΕΛΟΝ στο Καμάρι
Την Παρασκευή 25/09 στις 21:00 μμ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία του συγκροτήματος ΕΜΜΕΛΟΝ στο Γήπεδο Μπάσκετ στο Καμάρι, Θήρας.
Το συγκρότημα  Έντεχνης Ελληνικής Μουσικής «ΕΜΜΕΛΟΝ» δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2004 στην Αθήνα με στόχο να αναδείξει και κυρίως να διατηρήσει την αξία του διαχρονικού Ελληνικού τραγουδιού. Το συγκρότημα έχει πλούσια δράση από το 2004 έως σήμερα αφού έχει δώσει πολλές παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό (για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.emmelon.gr).
Δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία και σεβασμό στο έργο όλων των σημαντικών συνθετών της Έντεχνης Μουσικής (Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Λοΐζο, Στ. Ξαρχάκο, Γ.Μαρκόπουλο κ.α. ) και ποιητών – στιχουργών (Ο. Ελύτη, Ν. Γκάτσο, Λ. Παπαδόπουλο, Μ. Ελευθερίου κ.ά.) το «ΕΜΜΕΛΟΝ» πραγματοποιεί μουσικές παραστάσεις παρουσιάζοντας μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα του έργου τους ή ακόμα και ειδικά αφιερώματα σε έναν από αυτούς.
Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο κινείται και η συγκεκριμένη πολιτιστική εκδήλωση της οποίας το πρώτο μέρος περιλαμβάνει κάποια από τα τραγούδια των παραπάνω δημιουργών όπως επίσης και τραγούδια των εκπροσώπων της σύγχρονης Έντεχνης Μουσικής Σκηνής (Σ. Μάλαμα, Π. Θαλασσινού, Ο. Περίδη, Α. Ιωαννίδη κ.α. ) ενώ το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένο  στον κορυφαίο ποιητή Λευτέρη Παπαδόπουλο.
Το μουσικό αυτό αφιέρωμα  στον Λευτέρη Παπαδόπουλο περιλαμβάνει τραγούδια σε μουσική σημαντικών δημιουργών  (Σ. Ξαρχάκου, Μ. Λοΐζου, Σ. Κουγιουμτζή  κ.ά.) που έγιναν γνωστά μέσα από τις φωνές δημοφιλών ερμηνευτών (Γ. Μπιθικώτση, Γ. Νταλάρα, Χ. Αλεξίου, Β. Μοσχολιού κ.ά.).
03/09/2019
 
27/08/2019
 
27/08/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved