24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
07/09/2015

Από τα λιαστά σταφύλια στο βράσιμο του πετιμεζιού και στο τραγούδι με πανσέληνο, στη Σαντορίνη

Από τα λιαστά σταφύλια στο βράσιμο του πετιμεζιού και στο τραγούδι  με πανσέληνο, στη Σαντορίνη
Το Σάββατο, 29 και την Κυριακή 30 Αυγούστου, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, στο Λαογραφικό Μουσείο του Μανώλη Λιγνού στη Σαντορίνη, ξεκίνησε φέτος το βράσιμο του πετιμεζιού για το γλυκόπιοτο κρασί της Μαρίζας Κωχ, με την επωνυμία «Fata Morgana», με συγκέντρωση πλήθους γνωστών και φίλων. Την ώρα που ανέβαινε η πανσέληνος, οι "μεγάλοι" έπιναν Fata Morgana, ενώ οι "μικροί" απολάμβαναν τις τηγανίτες με πετιμέζι. Τα παιδιά αφέθηκαν στο τραγούδι και το χορό με τη Μαρίζα Κωχ, ενώ ξέχασαν έστω για λίγο την πίεση των ημερών, που επηρεάζει όλες τις οικογένειες. Την εκδήλωση συμπλήρωσαν με τη μουσική τους ο Αντώνης και Κυριάκος Πρέκας (Φαρισαίοι).
Αργά μετά τα μεσάνυχτα οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου να ανταμώσουν, στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου και πάλι.
 
 
24/07/2019
 
Το Πρόγραμμα καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.ΣΜπορεί να περάσανε μήνες να «κυλήσαν νερά, όμως κάπου βαθιά η φωτιά καίει ακόμα» και μ’ ένα σωρό «τραγούδια που γίναν απλά η αφορμή» σας προσκαλούμε όλους να επιβιβαστείτε σε ένα «πλοίο που όλο φτάνει» στο δικό μας «καπηλειό» για να συμμετάσχετε στο καλοκαιρινό ταξίδι των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης και του Δήμου Θήρας. [περισσότερα...]
23/07/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved