21 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
17/07/2015

Alex Kavvadias + Gautier, το ποπ συναντάει τη ροκ και ηλεκτρονική μουσική»

Alex Kavvadias + Gautier, το ποπ συναντάει τη ροκ και ηλεκτρονική μουσική»
Ο Δήμος Θήρας σας προσκαλεί στην συναυλία που διοργανώνει την Πέμπτη 23 Ιουλίου στο SAF στη Βλυχάδα (Santorini Arts Factory, Παλαιό Εργοστάσιο Τομάτας) και ώρα 21.30 με είσοδο ελεύθερη.
Ο Alex Kavvadias συναντάει τον Gautier σε μια αναπάντεχη συνεργασία. Εκεί που το ποπ, συναντάει τη ροκ και την ηλεκτρονική μουσική, το ντουέτο αναμένεται να μας εκπλήξει με τα τραγούδια και τις διασκευές του.
Ο τραγουδιστής Alex Kavvadias και ο τραγουδοποιός Gautier, μας παρουσιάζουν τραγούδια από την δισκογραφία τους -διασκευασμένες σε ένα πιο ηλεκτρισμένο στυλ- καθώς και αρκετές, προσεκτικά επιλεγμένες διασκευές από ένα ευρύ φάσμα μουσικής.
Το showmanship και η σκηνική παρουσία του Alex Kavvadia δίνουν ένα αποτέλεσμα που κρατάει τους θεατές σε ένα μόνιμο ενδιαφέρον ενώ η μουσική προσέγγιση του Gautier στα τραγούδια ολοκληρώνει την μουσική πρόταση του ντούετου με τον πιο όμορφο τρόπο.
Η σύμπραξη των δύο μουσικών έρχεται μετά την συναυλία του Alex Kavvadia στο ΟΑΚΑ ως opening act της Lady Gaga, και 2 καλοκαίρια μετά την συναυλία του Gautier στο Rockwave, ο οποίος ήταν το opening act της Lana Del Rey.
Την σκηνή μοιράζονται με τους ταλαντούχους νέους μουσικούς Νίκο Ζαδέ στα πλήκτρα και Δημήτρη Σιάμπο στην ηλεκτρική κιθάρα ενώ υπεύθυνος για την προετοιμασία της εκδήλωσης είναι ο Θοδωρής Ζευκιλής.
 
ΣΥΝΑΥΛΙΑ:  Alex Kavvadias + Gautier
ΠΟΥ:  SAF (Santorini Arts Factory)
ΠΟΤΕ:  Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 
 
                                                                         
Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Θήρας                                                       
 
03/09/2019
 
27/08/2019
 
27/08/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved