24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
03/04/2015

Πρωτιές της Ελλάδας και της Σαντορίνης στην παγκόσμια κρουαζιέρα πολυτελείας τον Απρίλιο

Πρωτιές της Ελλάδας και της Σαντορίνης στην παγκόσμια κρουαζιέρα πολυτελείας τον Απρίλιο

H Eλλάδα και η Σαντορίνη αποτελούν τη δημοφιλέστερη χώρα και το δημοφιλέστερο λιμάνι προσεγγίσεων κρουαζιέρας πολυτελείας στον κόσμο, σύμφωνα με την έρευνα ταξιδιωτικών τάσεων στον κλάδο της κρουαζιέρας, με τίτλο CruiseTrends, για τον Απρίλιο του 2015. 

Στην κατηγορία χωρών, τα αποτελέσματα, τα οποία εξάγονται βάσει του συνολικού αριθμού των αιτήσεων για κάθε χώρα που περιλαμβάνεται στα προγράμματα κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο, εξαιρουμένων των χωρών αναχώρησης της κρουαζιέρας, δείχνουν ότι η Ελλάδα κερδίζει την πρωτιά στις κρουαζιέρες πολυτελείας ενώ οι Μπαχάμες αναδεικνύονται πρώτες στην κατηγορία Premium και η Γερμανία στην κατηγορία κρουαζιέρας ποταμών. 

Σε επίπεδο λιμανιών, η Σαντορίνη, επίσης, αναδεικνύεται επίσης πρώτη στις κρουαζιέρες πολυτελείας του Απριλίου (εκτοπίζοντας τη Μύκονο που είχε την πρωτιά τον προηγούμενο μήνα), ενώ στην κατηγορία Premium αναδεικνύεται το Nassau στις Μπαχάμες στην κατηγορία κρουαζιέρας ποταμών η Βιέννη της Αυστρίας.

24/07/2019
 
Το Πρόγραμμα καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.ΣΜπορεί να περάσανε μήνες να «κυλήσαν νερά, όμως κάπου βαθιά η φωτιά καίει ακόμα» και μ’ ένα σωρό «τραγούδια που γίναν απλά η αφορμή» σας προσκαλούμε όλους να επιβιβαστείτε σε ένα «πλοίο που όλο φτάνει» στο δικό μας «καπηλειό» για να συμμετάσχετε στο καλοκαιρινό ταξίδι των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης και του Δήμου Θήρας. [περισσότερα...]
23/07/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved