24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
05/02/2015

Ανακοίνωση κιμηματογραφικής λέσχης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας πληροφορεί τους φίλους και τα μέλη της ότι το Σάββατο 07/02/1015 έχει προγραμματίσει την προβολή της ταινίας: «ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ» της Χάιφα Αλ Μανσούρ.

Στο διάλειμμα της προβολής, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κ.Λ.Θ.  και παράλληλα θα διεξαχθούν  εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης.

Δικαίωμα υποψηφιότητας και ψήφου έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της Λέσχης. Όσοι επιθυμούν να γίνουν  μέλη, μπορούν να εγγραφούν πριν την έναρξη κάθε προβολής.  Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν είτε αποστέλλοντας email με την πρόθεση τους, το ονοματεπώνυμό τους, το τηλέφωνό τους  και την ιδιότητα τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να το δηλώσουν κατευθείαν στα μέλη του ΔΣ, μέχρι την Παρασκευή 06/02/2015, (τηλέφωνο επικοινωνίας και πληροφορίες 6974917099 - 6973235703).

Οι προβολές των ταινιών πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο του Οινοποιείου ΜΠΟΥΤΑΡΗ στο Μεγαλοχώρι, κάθε Σάββατο στις 20.45.

Το Δ.Σ. της  Κ.Λ.Θ. ευχαριστεί θερμά το Οινοποιείο Μπουτάρη – Θήρας,  που και αυτό το έτος στηρίζει την προσπάθειά της:
  __._,_.___

Για το Δ.Σ.
                                          Ο Πρόεδρος της Κ.Λ.Θ.

Χριστόφορος Βαμβακούσης

24/07/2019

Το Πρόγραμμα καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.ΣΜπορεί να περάσανε μήνες να «κυλήσαν νερά, όμως κάπου βαθιά η φωτιά καίει ακόμα» και μ’ ένα σωρό «τραγούδια που γίναν απλά η αφορμή» σας προσκαλούμε όλους να επιβιβαστείτε σε ένα «πλοίο που όλο φτάνει» στο δικό μας «καπηλειό» για να συμμετάσχετε στο καλοκαιρινό ταξίδι των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης και του Δήμου Θήρας. [περισσότερα...]
23/07/2019

Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]