17 Νοεμβρίου 2019 Επικοινωνία
12/07/2019

ART.T.O.S : Άνοιγμα του εργαστηρίου γλυπτικής ξύλου στο κοινό με την έκθεση ενηλίκων το Σάββατο 13 Ιουλίου

ART.T.O.S : Άνοιγμα του εργαστηρίου γλυπτικής ξύλου στο κοινό με την έκθεση ενηλίκων το Σάββατο 13 Ιουλίου
Η ART.T.O.S (art team of Santorini) σε συνεργασία με τον Δήμο Θήρας ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό της Σαντορίνης ,με την έκθεση ξυλογλυπτικής και γλυπτικής σε πεπιεσμένο χαρτί των ενήλικων (αρχαρίων και προχωρημένων ) των χειμερινών τμημάτων.
Στο όμορφο ,ειδικά διαμορφωμένο εργαστήρι τις art.t.o.s οι μαθητές θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και τις καλλιτεχνικές δημιουργίες πάνω σε διαφορά είδη και επιφάνειες ξύλου από όλο το πέρας τις εκπαιδευτικής χρονιάς 2018-19 των εργαστήριων.


Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους μαθητές (καλλιτέχνες) και να δει ολοκληρωμένα έργα και μοτίβα σε διάφορους ρυθμούς και έργα που είναι σε εξέλιξη, δείχνοντας βήμα-βήμα τα στάδια τους.
Σκοπός της έκθεσης και των εργαστηρίων που γίνονται όλη τη χρονιά είναι η επαφή, η κοινωνικοποίηση, η ομαδικότητα, η εξωστρέφεια και η δημιουργική απασχόληση ,αλλά και να φέρει πιο κοντά αυτή την πανάρχαια τέχνη που είναι προς εξαφάνιση ,στους κατοίκους της Σαντορίνης και τους επισκέπτες του νησιού.
Τα εγκαίνια τις έκθεσης και το κλείσιμο τις εκπαιδευτικής χρονιάς που πέρασε θα γίνουν το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 και ώρα 21:00 στο χώρο του εργαστήριου παραπλέυρως του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Θήρας στη Μεσαριά.
Διάρκεια έκθεσης: Κυριακή 14/7 και Δευτέρα 15/7 ώρες 20:00 – 22:00
 
Συμμετέχουν η μαθητές:
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ,ΒΑΙΛΑ ΑΝΝΑ ,ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ,ΓΕΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ,ΔΑΓΙΑΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ,ΔΑΡΖΕΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  ,ΔΗΜΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΔΡΟΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ,CHLUPOVA ANDREA ,ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΙΛΙΑΝΑ, ΚΑΡΝΗ ΜΕΡΣΙΝΗ ,ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ,ΚΟΙΜΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΟΤΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ  ,ΛΑΥΚΑ ΜΑΡΙΝΑ  ,ΜΑΙΣΤΡΕΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ,   ΜΕΝDΟΖΑ JΟSΕ LUIS ,ΜΠΑΛΙΑΚΑ ΜΙCKEY ,ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΗΤΡΟΠΙΑΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ,ΜΠΕΗΣ ΧΑΡΗΣ ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΠΑΝΟΣ,                             ΞΙΑΡΧΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΦΛΩΡΑ  ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ,  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΙΡΗ ,ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ,PORTIG SONJA, ΠΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ,ΠΡΕΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, SANDERSON JUDY  ,ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ  ,ΣΥΡΙΓΟΥ ΑΝΝΑ ,SPIDLOVA WENDY ,ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΖΩΗ ,ΤΑΓΑΡΑ ΒΙΚΥ ,ΤΑΡΤΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΣΟΦΙΑ ,ΧΑΛΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ  ,ΧΑΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  ,ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
Επιμέλεια – διδασκαλία: ΧΡΗΣΤΟΣ CESARIOS ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
 

03/09/2019
 
27/08/2019
 
27/08/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved