Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Γ. Χατζημάρκος: “Καλωσορίζουμε την Cycladic και τη νέα εποχή που αυτή φέρνει στην ενδοσυγκοινωνία των νησιών μας”

Με την πρώτη τακτική πτήση της Cycladic IFLY από Ρόδο προς Σύρο, πέταξε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και συνεργάτες του, χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της Cycladic, εφοπλιστή Νικόλαου Λυκιαρδόπουλου, να κάνει πράξη την αεροπορική ενδοσυγκοινωνία στο Νότιο Αιγαίο, συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην εξυπηρέτηση των κατοίκων, στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, αλλά και στην ενίσχυση της οικονομίας και της τουριστικής ταυτότητας των νησιών.
Στο αεροδρόμιο της Σύρου, τον Περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του υποδέχτηκαν ο ίδιος ο κ. Νικόλαος Λυκιαρδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης, Νίκος Λειβαδάρας, ο Αντιδήμαρχος, Νίκος Φωτεινάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Ρούσσος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου, Μιχάλης Ζουλουφός, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, Παναγιώτα Βούλγαρη, η Αερολιμενάρχης, Βίκυ Πρέκα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μάρκος Δαδάος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγος Γεώργιος Μιχαλόπουλος, ο Λιμενάρχης Σύρου, Γιάννης Βαμβακούσης. ο Διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ Γκύζης Ιάκωβος και ο εκπρόσωπος Καθολικής Επισκοπής Σύρου, Αντώνιος Βουτσίνος.
Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ. Νικόλαο Λυκιαρδόπουλο για την πρωτοβουλία του και για την εμπιστοσύνη του στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου δήλωσε:
“Σήμερα τα νησιά μας άνοιξαν νέους δρόμους που φέρνουν το ένα πιο κοντά στο άλλο. Οι αεροπορικές συνδέσεις της Cycladic, αφοσιωμένες στην ενδοσυγκοινωνία των νησιών μας και μάλιστα σε 12μηνη βάση, είναι μια εξέλιξη που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που η χώρα μας, πλέον, εκπέμπει στην διεθνή επενδυτική κοινότητα. Η Cycladic ιδρύθηκε από ανθρώπους με αγάπη για την πατρίδα μας και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τα νησιά μας. Υποδεχόμαστε και χειροκροτούμε κάθε επιχειρηματική δράση που δίνει προστιθέμενη αξία στην οικονομία μας, αγκαλιάζουμε κάθε προσπάθεια που έχει στο επίκεντρο τα νησιά μας, τις ανάγκες τους, την δυναμική τους και την προοπτική τους. Καλωσορίζουμε την Cycladic και τη νέα εποχή που αυτή φέρνει στην ενδοσυγκοινωνία των νησιών μας που βελτιώνει την ζωή των κατοίκων τους και εμπλουτίζει καθοριστικά την τουριστική τους ταυτότητα”.
Ο εφοπλιστής Νικόλαος Λυκιαρδόπουλος από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την βοήθεια στην υλοποίηση του όλου εγχειρήματος της Cycladic, λέγοντας:
“Σας ευχαριστώ για την υποδοχή που είχαμε από όλους εσάς εδώ στην Σύρο. Επίσης, για όλη την βοήθεια και τις συμβουλές που μας έχετε δώσει για να ολοκληρώσουμε αυτό το project. Σας ευχαριστώ θερμά”.
Οι αεροπορικές συνδέσεις της Cycladic περιλαμβάνουν νησιά του Νοτίου Αιγαίου: Σαντορίνη, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Ρόδο και Σύρο. Όσον αφορά την Κρήτη, το Ηράκλειο και τα Χανιά, ενώ το καλοκαίρι θα συμπεριληφθούν  η Κως και η Μήλος. 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ξεκίνησαν οι επισκέψεις των μαθητών στο ενεργειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πραγματοποιεί ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μεσαριά στις 2/12 λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΘ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια λειτουργίας του AHEPA συμμετείχε η AHEPA Σαντορίνης
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις 2/12
ΕΛΛΑΔΑ
Πιερρακάκης: Το 1 δισ. θα φτάσουν φέτος οι ψηφιακές συναλλαγές – Χοντρικά κάποιος γλιτώνει 100 ουρές
ΕΛΛΑΔΑ
Προσωρινοί πίνακες για 2.260 θέσεις στα υπουργεία Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Μετανάστευσης – Ασύλου
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κ.Κ.Ε. Σαντορίνης : Να μην περάσει το νομοσχέδιο-έκτρωμα για την υγεία!
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανακοίνωση καταγγελία για το νομοσχέδιο για την υγεία απο το Συνδικάτο Τουρισμού Θήρας
ΕΛΛΑΔΑ
Η AEGEAN δημιουργεί την επόμενη γενιά πιλότων με ένα νέο 3ετές Πρόγραμμα Υποτροφιών για 120 νέους και νέες που αγαπούν την αεροπορία
ΕΛΛΑΔΑ
Σαν σήμερα. Η 30η Νοεμβρίου στο χρόνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στη dream team και της 7ης αγωνιστικής η Κωνσταντέλλου του Α.Ο. Θήρας
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ 18/2022 ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29/11/2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ.
ΕΛΛΑΔΑ
Η Grid Telecom και η Lamda Hellix επεκτείνουν τη συνεργασία τους στην Κρήτη
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την 1η Δεκεμβρίου
ΕΛΛΑΔΑ
Το "Work from Greece" προωθεί η πλατφόρμα Marketing Greece
Volcano TV
Hondos_KE
ΔΕΥΑΘ 29/6
© 2022 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.