Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το βραβείο Τουρισμού “Best Greek Hospitality Region 2020”

Συντάκτης: ΔΚ
Την τιμητική διάκριση «Best Greek Hospitality Region 2020» κέρδισε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατά την τελετή Απονομής των βραβείων Greek Hospitality Awards 2020, που πραγματοποιήθηκε χθες, 6 Οκτωβρίου 2020, μέσω πλατφόρμας ψηφιακών εκδηλώσεων.

 
Τα Greek Hospitality Awards 2020, που πραγματοποιούνται για 6η συνεχόμενη χρονιά, τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και επιβραβεύουν την Αριστεία στον κλάδο του Τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, που απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πανεπιστημιακό και τουριστικό κλάδο αλλά και το κοινό.
 

Στόχος των βραβείων Greek Hospitality Awards 2020, που διοργανώνονται από την ethosEvents, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, είναι να αναδείξουν υπηρεσίες, επιχειρήσεις και φορείς, που πρωτοπορούν και προσφέρουν καινοτόμες δημιουργικές λύσεις στον κλάδο της φιλοξενίας.

 

Ειδικότερα, η κατηγορία, στην οποία εμπίπτει το βραβείο Best Greek Hospitality Region 2020, που κέρδισε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αφορά σε τιμητικές διακρίσεις για προσωπικότητες / φορείς «που η πορεία τους στο χρόνο έχει ταυτιστεί απόλυτα με την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας», όπως αναφέρεται από την διοργανώτρια των βραβείων ethosEvents.

 
Για το βραβείο της καλύτερης Περιφέρειας ελληνικής φιλοξενίας 2020, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε: «Αυτό το βραβείο αντανακλά και τιμά την προσπάθεια των νησιωτών του Νοτίου Αιγαίου να προσφέρουν φιλοξενία κάτω από αντίξοες συνθήκες, εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας με πρωτοφανή αρνητικό αντίκτυπο στον τουρισμό. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ως ηγέτιδα του ελληνικoύ Τουρισμού όφειλε να στηρίξει με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια. Ενδυνάμωσε τις υποδομές υγείας όλων των νησιών, πρόσφερε 26.088 δωρεάν σεμινάρια σε επαγγελματίες του τουρισμού πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα έδωσε ενιαία φωνή και κοινή εκπροσώπηση στον προορισμό, δημιουργώντας την Πρωτοβουλία Νοτίου Αιγαίου για τον τουρισμό και στήριξε τη ζήτηση μέσω μιας σύγχρονης ψηφιακής διαφημιστικής καμπάνιας με αρκετή ευελιξία για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών. Αυτό το βραβείο το κέρδισαν οι νησιώτες του Νότιου Αιγαίου».

 
Την τιμητική διάκριση στον Γιώργο Χατζημάρκο, Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου παρέλαβε ο σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Τουρισμού, Δρ. Γιάννης Φώτης, καθώς ο Περιφερειάρχης έπρεπε να ταξιδέψει εκτάκτως.

 
 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
 
Atacon
web radio
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλειστό το Α1 της Α τάξης στο Δημοτικό Σχολείο Καμαρίου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ζευγάρωσε τις νίκες η Α.Ε. Σαντορίνης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Α.Σ. Σαντορίνης 2020 : Φιλική ήττα στον Ασπρόπυργο
ΕΛΛΑΔΑ
Σύντομα θα ανακοινωθεί νέο πρόγραμμα στήριξης επιχειρήσεων εστίασης, δήλωσε ο Ν. Παπαθανάσης
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΣΤΑΤ: Χειρότερα τα αναθεωρημένα στοιχεία της αρχής για ΑΕΠ και χρέος
ΕΛΛΑΔΑ
ΔΝΤ : φορολογήστε τους έχοντες!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πύργος, πέρασε με νίκη και από το Φιλώτι.
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Νίκη με ανατροπή για τον Α.Ο. Θήρας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Διαχείριση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 στα πρωταθλήματα βόλεϊ
ΕΛΛΑΔΑ
50% απο ιδιώτες, 50% απο εταιρείες διαχείρισης, τα ακίνητα της Airbnb
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΦΕΤ: απόσυρση προϊόντος ζυμαρικών, και συσκευασμένου πάγου
ΕΛΛΑΔΑ
Eπικεφαλής νέας Thomas Cook : «Η Ελλάδα αποτελεί τον προορισμό με τις περισσότερες πωλήσεις»
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ευχαριστίες του Πτωχοκομείου προς δωρητές
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Την υποστήριξη όλων μας ζητά ο Σύλλογος "Stray Paws Santorini"
ΕΛΛΑΔΑ
Ιανός: αντιμισθία στις Δημοτικές επιτροπές
Denaxa
Λιγνός_νέα
Hondos_201019
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.