Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Χ. Κόκκινος : Άνεργοι ....και οι αυταρεσκες "δηλώσεις" του κ.Χατζημαρκου

Σε ανακοίνωση του Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, 


"Οι  χιλιαδες άνεργοι και  οι επιχειρηματίες που δεν άνοιξαν ή  υπολειτούργησαν τις επιχειρήσεις τους δεν "ασπάζονται " τις αυταρεσκες δηλώσεις του κ.Χατζημαρκου για την πορεία και τα  αποτελέσματα της τουριστικής περιόδου ".


Η προσπάθεια "ωραιοποίησης " μιας δυσάρεστης κατάστασης και οργανωμένης παραπλάνησης της κοινής γνώμης είναι χαρακτηριστικο των ατόμων που συγκροτούν " δικτατορία μέτριων "και με κάθε τρόπο προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψη τους .
Η κοινωνία μας που δοκιμάζεται- σε όλα σχεδόν τα επίπεδα της- από την πανδημία του covid/19  ζητά ειλικρίνεια, ρεαλιστικές προτάσεις και αποτελεσματικές προσπάθειες και όχι "αυταρεσκες" ή  διχαστικές δηλώσεις που επιδίδεται ο κ.Χατζημαρκος  και αρκετά απο τα έμμισθα  στελέχη της περιφερειακής αρχής Νοτίου Αιγαίου.
Η εικόνα που παρουσιάζουν  ότι τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου πήγαν σχετικά  καλά(!) "κατόπιν ενεργειών τους"... στην τουριστική περίοδο που -δυστυχώς-δείχνει ότι άρχισε και ολοκληρώνεται σύντομα , απέχει πολύ από τις προσδοκίες των πολιτών και την δυσβάσταχτη οικονομική κατάσταση που βιώνουν .
Οι χιλιάδες  άνεργοι , οι επιχειρηματίες που δεν λειτούργησαν ή  υπολειτούργησαν τις επιχειρησεις τους και οι εισπράξεις που δεν ξεπερνούν  το 15%-25%( σε σύγκριση  με την αντίστοιχη περίοδο του  2019)και ζουν στην αβεβαιότητα  δεν αφήνουν περιθώρια αυταρεσκων δηλώσεων στην ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στα  πολιτικά "λιβανιστηρια της".....      Αν συνυπολογίσουμε ότι η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου άνοιξε μόνη της επίσημα και δημόσια  την συζήτηση για περιπτώσεις" νοσούντων " από covid/19 που αποκρύπτονται (!)  στα νησιά μας  καταφερόμενη ταυτόχρονα κατά του Προέδρου και των μελών του   Ιατρικού Συλλογου Ρόδου (σύμφωνα  με την ανακοίνωση - ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του)που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας ,  δείχνει περίτρανα τις επικίνδυνες  "γκάφες" τους αλλά και το διχασμό που σπέρνουν.
Με δεδομένο επίσης  ότι δεν μας ενημέρωσαν για συγκεκριμένα και μετρήσιμα αποτέλεσμα της τουριστικής προβολής της Π.Ν.Α.είναι αντιληπτό ότι η Περιφερειακή Αρχή και ο κ.Χατζημαρκος  πέρασε κάτω απο τον "  πήχυ" που η ίδια έστησε.
Χρειάζεται σοβαρότητα και σταθερές κοινωνικές πολιτικές ,αλλά μάλλον  είναι  μάταιο   να τα περιμένεις  από την ηγεσία της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  αφού -οπως λέει ο λαός μας - έχουν "παντρευτεί το διχασμό" και έχουν "παίξει  κλωτσιές με την αλήθεια"!

ΥΓ. Προτείνω στον κ.Χατζημαρκο  να βγει επιτέλους μια βόλτα έξω απο το γραφείο του  να ρωτήσει και να δει  την πραγματική  κατάσταση που επικρατεί και να μας ενημερωσει για το σχέδιο αντιμετώπισης  της κρίσης στα νησιά μας.
 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού" Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου"-Περιφερειακος Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου- Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
 
Atacon
Denaxa
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Θήρας
ΕΛΛΑΔΑ
Λήξη συναγερμού στο Mein Schiff.6. Αρνητικά και τα τρίτα τεστ στα 12 μέλη του πληρώματος
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επανέναρξη πολιτιστικών δραστηριοτήτων για τον Σύλλογο Κρητών Σαντορίνης "Το Αρκάδι"
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επίσκεψη της Κ. Μονογυιού στο Πτωχοκομείο Θήρας
ΕΛΛΑΔΑ
Παράταση υποβολής αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς
ΕΛΛΑΔΑ
Το μήνυμα και οι προτάσεις της MTC Group για την παγκόσμια μέρα Τουρισμού
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η εκδήλωση της Lidl Ελλάς και του Ιδρύματος Λασκαρίδη στη Σαντορίνη
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δήμος Θήρας : Μεθοδικά και συντονισμένα προχωρά το Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης για τη Σαντορίνη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
"Νομίκεια 2020" 2 και 3 Οκτωβρίου - Το πρόγραμμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ευχαριστίες του Α.Ο. Θήρας στον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. για το Τουρνουά "Γιάννης Συμεώνογλου"
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνεχίζονται μέχρι 25/10 τα δρομολόγια του Worldchampion Jet
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Eπιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για την Εμμανουηλίδου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Μελίνα Εμμανουηλίδου
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνάντηση του Δημάρχου με τον Γενικό Γραμματέα Πολεοδομίας και Χωροταξίας κ. Ευθύμιο Μπακογιάννη
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το αναλυτικό πρόγραμμα της 58ης αιμοδοσίας
web radio
Λιγνός_νέα
Hondos Center
Hondos Center_sep07
Poliiatreio
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.