Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Με 18.040 αιτήσεις από 42 νησιά του Νότιου Αιγαίου έκλεισε η πλατφόρμα των σεμιναρίων στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Αθρόα η συμμετοχή στα σεμινάρια τηλεκατάρτισης του αυτοδιοικητικού Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα       

 

 

Με τον εντυπωσιακό αριθμό των 18.040 συμμετοχών από 42 νησιά του Νότιου Αιγαίου έκλεισαν οι εγγραφές στα σεμινάρια τηλεκατάρτισης πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού, που παρέχουν δωρεάν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου, μέσω του αυτοδιοικητικού Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η πρώτη Περιφέρεια σε πανελλαδικό επίπεδο, που οργανώνει μέσω του Αυτοδιοικητικού Κ.Ε.Κ. δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για όλους τους επαγγελματίες και απασχολούμενους στον Τουρισμό, θα ικανοποιήσει όλες τις υποβληθείσες αιτήσεις, από το πιο μεγάλο μέχρι το πιο μικρό νησί της Περιφέρειας.

 

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε σχετικά με  την αθρόα συμμετοχή στη δωρεάν τηλεκατάρτιση πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα: «Ευχαριστούμε τους 18.040 άντρες και γυναίκες από 42 νησιά μας για την ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα εγχείρημα που πρώτη η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην Ελλάδα έκανε πράξη. Γιατί αυτή η Περιφέρεια νοιάζεται για τους πολίτες της. Και το δείχνει με πράξεις».

 

Οι εγγραφές, που ξεκίνησαν στις 23 Μαΐου και ολοκληρώθηκαν μετά από 7 ημέρες, το Σάββατο 30 Μαΐου, συγκέντρωσαν 7.739 αιτήσεις για τον Ξενοδοχειακό Κλάδου / Τουριστικά Καταλύματα / Κατασκηνώσεις7.617 αιτήσεις για τον Επισιτιστικό Κλάδο / Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ και 2.684 αιτήσεις για τον Κλάδο των Μεταφορών Προσώπων (Rent a car, τουριστικά λεωφορεία, κ.λπ.)

 

Το Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ βρίσκεται σε πυρετώδεις εργασίες για την οργάνωση και προγραμματισμό των σεμιναρίων, που θα ενδυναμώσουν τους επαγγελματίες και απασχολούμενους στον Τουρισμό. Για την ημέρα και ώρα των σεμιναρίων, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν άμεσα ενημέρωση από το Κ.Ε.Κ., εντός των επόμενων ημερών. Κάθε εκπαιδευόμενος, από την άνεση του σπιτιού του ή του γραφείου του, μπορεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί, με μόνο εξοπλισμό υπολογιστή ή tablet. Με την ολοκλήρωση της διαδικτυακής εκπαίδευσης και τη συμπλήρωση τεστ γνώσεων, κάθε συμμετέχων θα λαμβάνει βεβαίωση παρακολούθησης. 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
 
Atacon
Denaxa
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ο Α.Ο. Θήρας υποδέχθηκε τον Κώστα Παπαδόπουλο.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αναβολή συνεδρίασης με θέμα την έγκριση της διαφημιστικής τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Θήρας για τις 16/7 στις 12.00
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Συγχαρητήρια του Α.Ο. Θήρας προς την Α.Ε. Σαντορίνης
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διακοπή κυκλοφορίας στον Πύργο αύριο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ευχαριστήριο του Α.Ο. Θήρας στην Minoan Lines
ΕΛΛΑΔΑ
Ν. Σαντορινιός: Σκανδαλώδης, καθυστερημένη και ανεπαρκής η απόφαση για χρηματοδότηση της Ακτοπλοΐας από το Υπουργείο Ναυτιλίας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πρωταθλήτρια Κυκλάδων στους έφηβους η Α.Ε. Σαντορίνης
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της ημερίδας του Σύλλογου Στήριξης Γεν. Νοσοκομείου Θήρας
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μαθήματα κολύμβησης για ενήλικες από τον Ν.Ο. Σαντορίνης
ΕΛΛΑΔΑ
Όμιλος Lufthansa: Ενίσχυση δρομολογίων στην Ελλάδα
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε ισχύ η απαγόρευση πρόσβασης στην Κόκκινη Παραλία
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δικαίωση της Θηραϊκής Πολιτείας από την Ειδική Επιτροπή
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διακοπές ηλεκτροδότησης από ΔΕΔΔΗΕ για Πέμπτη, 16/7
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ομάδα Γυναικών Σαντορίνης : αντιμετωπίζοντας προκλήσεις σ'ένα κόσμο που αλλάζει
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του ΔΣ με τηλεδιάσκεψη
web radio
Λιγνός_νέα
Hondos Cender
Poliiatreio
Όμηρρς
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.