Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Jet2: επανέναρξη των πτήσεων (και διακοπών) προς Ελλάδα και όλους τους 'πορτοκαλί' προορισμούς στις 19 Ιουλίου

Ο δεύτερος μεγαλύτερος tour operator της Βρετανίας, είχε προηγουμένως αναστείλει όλες τις πτήσεις και τα πακέτα διακοπών τους, εκτός από τις χώρες και τους προορισμούς της “πράσινης” λίστας, του Ην. Βασιλείου. Ενώ, έπειτα από την ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης ότι δεν θα υποβάλλονται σε καραντίνα οι πλήρως εμβολιασμένοι Βρετανοί ταξιδιώτες, που επιστρέφουν στη χώρα, έπειτα από ταξίδι τους σε “πορτοκαλί” προορισμούς, από τις 19 Ιουλίου, επανεκκινεί τις λειτουργίες του σε όλους τους “πορτοκαλί” προορισμούς, στους οποίους είχε παρουσία προηγουμένως.

Σύμφωνα με την εταιρία, μετά την άρση της καραντίνας, προβλέπεται ένα “κύμα” ζήτησης, ωστόσο, η ίδια θα συνεχίσει να επανεξετάζει το πρόγραμμά της, με βάση τις κυβερνητικές ενημερώσεις.

 

Μιλώντας σχετικά, ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2, Steve Heapy, είπε: “Αυτή είναι η είδηση ​​που οι ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο περίμεναν, καθώς σηματοδοτεί τη σημαντική επανεκκίνηση των διεθνών ταξιδιών. Αντί για μία περιορισμένη επιλογή λίγων προορισμών, αυτή η είδηση ​​σημαίνει ότι, οι πελάτες μας μπορούν να σχεδιάσουν πτήσεις και διακοπές σε περισσότερους από 40 ‘πράσινους’ και ‘πορτοκάλι’ προορισμούς, αυτό το καλοκαίρι”.

“Θα ξαναρχίσουμε τις πτήσεις και τις διακοπές σε όλους τους ‘πορτοκαλί’ προορισμούς, από τις 19 Ιουλίου 2021, και μετά, και, ήδη, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την αυξημένη ζήτηση, που θα φέρει αυτή η πολυαναμενόμενη και πολύ ευπρόσδεκτη είδηση. Γνωρίζουμε πόσοι πελάτες μας θέλουν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους υπό την προστασία του Atol και είμαστε έτοιμοι να τους τις προσφέρουμε”, συμπλήρωσε ο Heapy.

Ο ίδιος είπε ότι, αυτή η απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης είναι ένα εξαιρετικά θετικό βήμα προς τα εμπρός για την επανέναρξη των διεθνών ταξιδιών και την πορεία της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Μάλιστα, προέτρεψε τις αποκεντρωμένες κυβερνήσεις της Σκωτίας και της Βόρειας Ιρλανδίας να ακολουθήσουν τη χαλάρωση των μέτρων της βρετανικής κυβέρνησης, της 19ης Ιουλίου.

“Οι ομάδες μας έχουν εργαστεί ακούραστα για να φροντίζουν, τόσο τους πελάτες, όσο και τους συνεργάτες μας, τα ανεξάρτητα ταξιδιωτικά γραφεία, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Έχουμε δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη μιας σχέσης ακλόνητης εμπιστοσύνης μεταξύ των δυο πλευρών”, πρόσθεσε το “αφεντικό” της Jet2.

Πηγή: money-tourism.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣ
 
DEYATH
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Προβληματισμός από την νέα "μετάλλαξη Μποτσουάνα"
ΕΜΑ: Πράσινο φως για εμβολιασμούς στην ομάδα 5-11
Συμφώνησαν τελικά στην Γερμανία για σχηματισμό κυβέρνησης με καγκελάριο τον Όλαφ Σολτς
Κύπρος : Απαγόρευση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και self test στους εμβολιασμένους
Ο εφιάλτης των lockdown επέστρεψε στην Ευρώπη. Ποια μέτρα παίρνουν 13 ευρωπαϊκές χώρες
Κοκκίνησε ολόκληρη (σχεδόν) η Ευρώπη στους νέους επιδημιολογικούς χάρτες του ECDC
Παγώνει ο Nord Stream 2, παίρνει φωτιά η τιμή του φυσικού αέριου
Νέες εντάσεις μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν
Σe τέλμα οι συζητήσεις στην COP 26 για την κλιματική αλλαγή
Tα lockdown επιστρέφουν καθώς η Ευρώπη βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της πανδημίας
Πράσινο φως από τον ΕΜΑ για Ronapreve και Regkirona, θεραπείες του Covid-19
Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Ν. Αφρικής Φρεντερίκ Ντε Κλερκ
Αστεία, όσο και δραματική παρέμβαση για την κλιματική αλλαγή υπουργού κράτους που κινδυνεύει να εξαφανιστεί
Νέα δεδομένα για την πανδημία με τα χάπια των Merck και Pfizer
Έντονες οι πληθωριστικές πιέσεις στην Ευρωπαϊκή οικονομία
Λιγνός_νέα
© 2021 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.