Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης σε συνέντευξή του στη “Ναυτεμπορική”

Συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης σε συνέντευξή του στη Ναυτεμπορική, σχετικά με την τουριστική κίνηση στη Σαντορίνη στα μέσα του φετινού καλοκαιριού.

 

Στη συνέντευξή του ο κ. Παγώνης χαρακτήρισε το φετινό καλοκαίρι ιδιαίτερο σε παγκόσμιο επίπεδο λόγο των κορυφαίων αθλητικών εκδηλώσεων, του Euro και των Ολυμπιακών αγώνων που πραγματοποιούνται σε Γερμανία και Γαλλία, των εκλογών σε Η.Π.Α. Αγγλία και Γαλλία, αλλά και των πολέμων που εξελίσσονται γύρω μας, γεγονότα που επηρεάζουν τον τουρισμό, γι’ αυτό και ειδικά για τη Σαντορίνη ο κύριος Παγώνης εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία.

Στην συνέντευξή του ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης αναφέρθηκε στην καμπή στην οποία βρίσκεται σήμερα το νησί ύστερα από δεκαετίες στην κορυφή του τουρισμού της χώρας μας, συνυπολογίζοντας την ανάδειξη νέων προορισμών στο εξωτερικό, που αυτοί αποτελούν τους ανταγωνιστές της Σαντορίνης, αλλά και τις μεταβολές στις ταξιδιωτικές προτιμήσεις των επισκεπτών.

Ο κ. Παγώνης για μία ακόμη φορά αναφέρθηκε στην έλλειψη υποδομών στη Σαντορίνη γεγονός που επιβαρύνει τον προορισμό, ενώ για μια ακόμη φορά εξήγησε ότι δεν δεν υφίσταται ο όρος “υπερτουρισμός” για τη Σαντορίνη κι ότι η αναφορά σε αυτή τη λέξη κάνει ανυπολόγιστη ζημιά στο νησί επειδή δημιουργεί μια εντελώς λανθασμένη εντύπωση, με το ζήτημα να έχει να κάνει στο νησί με σημειακό και στιγμιαίο συνωστισμό ως αποτέλεσμα της έλλειψης υποδομών και οργάνωσης – προγραμματισμού.

Στην συνέντευξή του ο κ. Παγώνης αναφέρθηκε στην βραχυχρόνια μίσθωση υποστηρίζοντας οτι πραγματοποιεί κλοπή του έργου των ξενοδοχείων αλλά και στη μεγάλη έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, θέμα που θα πρέπει να εξεταστεί υπεύθυνα από το κράτος.

Τη συνέντευξη μπορείτε να δείτε εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=XWkqAFe9R7w


 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Ξ.Σ.
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
"Η Σαντορίνη προορισμός ιδιαίτερα φιλόξενος με επιλογές για όλους" δήλωσε στο newstourism.gr ο Αντώνης Παγώνης
"Η Σαντορίνη βιώνει μια φυσιολογική φθορά, όπως όλη η Ελλάδα" δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Ξ.Σ. Αντώνης Παγώνης στο mononews
Νομικά κινήθηκε η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης έναντι της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ
Συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης σε συνέντευξή του στη “Ναυτεμπορική”
Αντώνης Παγώνης στην express.co.uk: “Δεν υπάρχει υπερτουρισμός αλλά χρειαζόμαστε όρια"
Στροφή 180 μοιρών από την Booking.“Μαζεύει” το θέμα της Virtual Card με επιστολή προς τους ξενοδόχους
Οι τοποθετήσεις του προέδρου και πρώην προέδρου της Ε.Ξ.Σ. στην εκδήλωση της ΕΛΛΕΤ
Επιχειρήσεις της Σαντορίνης επισκέφθηκε η αποστολή του Capsule T του Ξ.Ε.Ε.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό" από την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Ιωάννη Παπά είχε ο πρόεδρος της Ε.Ξ.Σ. Αντώνης Παγώνης
Στις 17/5 στις 11.30 η εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στον Τουρισμό" απο την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος
Α. Παγώνης: Τι συμβαίνει και τι διεκδικούμε έναντι των Booking και Expedia
Με την ανάδειξη της Ε.Ξ.Σ. καταγγέλθηκαν απο Π.Ο.Ξ. και Ξ.Ε.Ε. στην Επιτροπή Ανταγωνισμού οι νέες χρεώσεις της Booking
"Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό" εκδήλωση για την παρουσίαση εφαρμογών για τουριστικές επιχειρήσεις, απο την Ένωση Ξενοδόχων και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο στις 17/5
Ένωση Ξενοδόχων: Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία και ευημερία
Hondos_KE
apolimantiki
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.