Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Συνάντηση με εκπροσώπους της Πρεσβείας των ΗΠΑ είχαν η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και το Σωματείο τουριστικών καταλυμάτων "Η Ατλαντίδα"

Συνάντηση με εκπροσώπους του Τμήματος Αμερικανών Υπηκόων της Πρεσβείας των ΗΠΑ είχε η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και το Σωματείο τουριστικών καταλυμάτων "Η Ατλαντίδα".

Στα πλαίσια της επερχόμενης τουριστικής σεζόν καθώς και αναγνωρίζοντας την ανάγκη και σημασία να υπάρχουν εδραιωμένες σχέσεις με οργανισμούς κοινού ενδιαφέροντος, όπως συλλογικές ενώσεις φορέων του τουρισμού, εκπρόσωποι του Τμήματος Αμερικάνων Υπηκόων της Πρεσβείας των ΗΠΑ επισκέφθηκαν το νησί μας την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Απριλίου.
 
Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους οι  εν λόγω εκπρόσωποι, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσή μας, της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης καθώς και με μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου τουριστικών καταλυμάτων "Η Ατλαντίδα" στο γραφείο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, στην ευθεία Φηρών Πύργου.
 
Στην συνάντηση, οι εκπρόσωποι της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη χώρα μας, αναφέρθηκαν και γνώρισαν στους συνομιλητές τους τη λειτουργία και το αντικείμενο του τμήματός τους που άπτεται θεμάτων Αμερικανών υπηκόων επισκεπτών της χώρας μας, συζήτησαν θέματα διαχείρισης κρίσεων  και άνοιξαν κανάλια επικοινωνίας μεταξύ της τοπικής κοινωνίας και της των ΗΠΑ, ώστε και οι επαγγελματίες του τουρισμού να γνωρίζουν που μπορούν να απευθύνονται στις περιπτώσεις έκτακτων καταστάσεων σχετικών με Αμερικανούς υπηκόους.

Συγκεκριμένα, σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούν να στέλνουν μέιλ στο : athensamericancitizenservices@state.gov και στο τηλέφωνο 210 721 2951.
 
Από πλευράς της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, τα στελέχη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στο γραφείο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, απουσίας του προέδρου της, καλωσόρισε και υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της κ. Ανδρέας Πατηνιώτης, ο οποίος ανέφερε οτι η Σαντορίνη αποτελεί διαχρονικά τον πλέον αγαπημένο ταξιδιωτικό προορισμό των Αμερικανών πολιτών στη χώρα μας, ενω πρότεινε την ενίσχυση της μεταξύ των δύο πλευρών συνεργασίας, με στόχο την προβολή του νησιού μας  ως ασφαλούς και ποιοτικού προορισμού.

Απο πλευράς του Σωματείου τουριστικών καταλυμάτων "Η Ατλαντίδα" στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρός της Λευτέρης Αναπλιώτης και τα μέλη Κατσίπης Γιώργος, Μενδρινός Χρήστος και Πελεκάνος Πέτρος.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και το Σωματείο τουριστικών καταλυμάτων "Η Ατλαντίδα" προσέφεραν ως αναμνηστικά δώρα στους εκπροσώπους της πρεσβείας των ΗΠΑ στη χώρας μας, από μία τσάντα με τοπικά προϊόντα του νησιού μας, προσφορά της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραικών Προιόντων Σαντορίνης, Santo Wines.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Ξ.Σ.
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό" από την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Ιωάννη Παπά είχε ο πρόεδρος της Ε.Ξ.Σ. Αντώνης Παγώνης
Στις 17/5 στις 11.30 η εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στον Τουρισμό" απο την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος
Α. Παγώνης: Τι συμβαίνει και τι διεκδικούμε έναντι των Booking και Expedia
Με την ανάδειξη της Ε.Ξ.Σ. καταγγέλθηκαν απο Π.Ο.Ξ. και Ξ.Ε.Ε. στην Επιτροπή Ανταγωνισμού οι νέες χρεώσεις της Booking
"Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό" εκδήλωση για την παρουσίαση εφαρμογών για τουριστικές επιχειρήσεις, απο την Ένωση Ξενοδόχων και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο στις 17/5
Ένωση Ξενοδόχων: Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία και ευημερία
Επιτυχημένη και παραγωγική η παρουσίαση της πλατφόρμας Tasteat στο γραφείο της Ένωσης Ξενοδόχων
Χρυσός χορηγός του "Paris 2024 Paralympic Referee Camp" στη Σαντορίνη, η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης
Αντώνης Παγώνης: Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων
Σήμερα Τετάρτη στις 18.00 στην Ένωση ξενοδόχων η παρουσίαση του Tasteat
Συνάντηση με εκπροσώπους της Πρεσβείας των ΗΠΑ είχαν η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και το Σωματείο τουριστικών καταλυμάτων "Η Ατλαντίδα"
Συνέντευξη στον Aegean Voice και στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» παραχώρησε ο πρόεδρος της Ε.Ξ.Σ. Αντώνης Παγώνης
Οι σημερινές τοποθετήσεις του προέδρου της Ε.Ξ.Σ. Αντώνη Παγώνη στο Volcano TV
Σαφής άρνηση της ύπαρξης υπερτουρισμού στη χώρα μας απο τον Γιάννη Χατζή, πρόεδρο της Π.Ο.Ξ.
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.