Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σημαντικές συναντήσεις στο 7ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας "Greek Hotels: The day after" στο πλαίσιο της Horeca πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης

Σημαντικές συναντήσεις με συναδέλφους του ξενοδόχους και μέλη ξενοδοχειακών ενώσεων από ολόκληρη την Ελλάδα όσο και με τα προεδρεία των Π.Ο.Ξ και Ξ.Ε.Ε. πραγματοποίησε στο 7ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας "Greek Hotels: The day after" στο πλαίσιο της Horeca 2024 το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης.
 
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση της εστίασης και του τουρισμού Horeca 2024 που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, ο κ. Παγώνης αφού ενημερώθηκε για τις τάσεις και εξελίξεις στους κλάδους της εστίασης, της φιλοξενίας και της τροφοδοσίας, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με επαγγελματίες από τον ξενοδοχειακό χώρο.

Ακολούθως ο κ. Παγώνης στο περιθώριο του 7ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας "Greek Hotels: The day after" στο πλαίσιο της Horeca, είχε την ευκαιρία να συζητήσει εκτενώς με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων  κ. Γιάννη Χατζή καθώς και με τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρο Βασιλικό για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του τουρισμού, καθώς και με προέδρους Ενώσεων Ξενοδόχων από ολόκληρη την Ελλάδα, σχετικά με τα κατά τόπο δεδομένα στα ξενοδοχεία.

Σημαντικές όμως συναντήσεις πραγματοποίησε ο κ. Παγώνης και με εκπροσώπους του φορέα πιστοποιήσεων οικολογικών προδιαγραφών Green Key που χορηγεί πράσινα πιστοποιητικά και γαλάζιες σημαίες, τους οποίους κάλεσε να επισκεφθούν τη Σαντορίνη με σκοπό την σύναψη μνημονίων συνεργασίας με στόχο την προώθηση οικολογικών πρακτικών διαχείρισης που να σέβονται το περιβάλλον, από τα ξενοδοχεία.

Η Horeca 2024 σύμφωνα με τους διοργανωτές της αποτέλεσε για μια ακόμα χρονιά τον τόπο συνάντησης και ενημέρωσης δυναμικών επιχειρηματιών, που οραματίζονται, εξελίσσονται και ακολουθούν τις τάσεις της εποχής, ενώ decision makers από όλη την Ελλάδα, από το χώρο του τουρισμού και της εστίασης, συνάντησαν εκθέτες, που εκπροσωπούν κορυφαία ελληνικά και παγκόσμια brands παρουσιάζοντας καινοτόμα προϊόντα, πρωτοπόρες λύσεις, σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες, που συμβάλλουν στην αναβάθμιση και υγιή ανάπτυξη των επιχειρήσεων του κλάδου.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της αγοράς, cooking shows με βραβευμένους chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωταθλήματα καφέ και cocktail, που συγκέντρωσαν κορυφαία ονόματα των coffee & bar industries, καθώς και ημερίδες και συνέδρια που υποδέχτηκαν εκπροσώπους από global brands του hospitality.

Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά, οι κύριοι, Μπάμπης Βούλγαρης πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, Αντώνης Παγώνης πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, δίπλα του ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και ταμίας της Π.Ο.Ξ, δίπλα του ο Ηρακλής Τσιτλακίδης πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ξ., πίσω τους ο Αλέξανδρος Βασιλικός πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε., στη μέση ο Γιάννης Χατζής πρόεδρος της Π.Ο.Ξ.,  η Σοφία Φλέγκα, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ευρυτανίας, εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Ξ.Ε.Ε. και εκλεγμένο μέλος της ελεγκτικής επιτροπής της Π.Ο.Ξ. και δίπλα της ο Κωνσταντίνος Μεριανός γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Ξ.Σ.
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Συνάντηση με εκπροσώπους της Πρεσβείας των ΗΠΑ είχαν η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και το Σωματείο τουριστικών καταλυμάτων "Η Ατλαντίδα"
Συνέντευξη στον Aegean Voice και στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» παραχώρησε ο πρόεδρος της Ε.Ξ.Σ. Αντώνης Παγώνης
Οι σημερινές τοποθετήσεις του προέδρου της Ε.Ξ.Σ. Αντώνη Παγώνη στο Volcano TV
Σαφής άρνηση της ύπαρξης υπερτουρισμού στη χώρα μας απο τον Γιάννη Χατζή, πρόεδρο της Π.Ο.Ξ.
Στην εκπομπή "Βράδυ Κυριακής" της ΕΡΤ News με θέμα τον τουρισμό συμμετείχε ο πρόεδρος της Ε.Ξ.Σ. Αντώνης Παγώνης
Συνάντηση με τη Λιμενάρχη Θήρας κ. Κούτρα πραγματοποίησε η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης
Κοινές οι θέσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης και του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θήρας
Παραγωγική η συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης με το Δήμαρχο Θήρας
Ενδιαφέροντα συμπεράσματα και χρήσιμες συναντήσεις του προέδρου της Ε.Ξ.Σ. στην Ι.Τ.Β.
Xρόνια πολλά, καλά, δυναμικά και με αγάπη εύχεται η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης σε όλες τις γυναίκες!
Δική της σελίδα στο περιοδικό της έκθεσης ΙΤΒ του Βερολίνου εξασφάλισε η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης
Σημαντικές συναντήσεις στο 7ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας "Greek Hotels: The day after" στο πλαίσιο της Horeca πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης
Νέα σελίδα στο Facebook για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης
A. Παγώνης στο "Τουρισμός 360" : Δεν υπάρχει υπερτουρισμός. Προγραμματισμό και υποδομές χρειαζόμαστε.
Σημαντικές συναντήσεις και πρωτοβουλίες του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνη Παγώνη στη Fitur 2024
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.