Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Aegean: Τρεις νέοι προορισμοί- Αύξηση 12% της κίνησης τον Απρίλιο- Έκπτωση 60% στα παιδικά εισιτήρια

Με αύξηση επιβατικής κίνησης, που τον Απρίλιο έφτασε το 12%, κινείται το 2024 για την Aegean που ετοιμάζεται να ξεκινήσει και νέους προορισμούς στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα. Ταυτόχρονα, από σήμερα και για τρεις μέρες προσφέρει έκπτωση 60% στα παιδικά εισιτήρια και μηδενική χρέωση για τα βρέφη, με στόχο την αύξηση των προκρατήσεων για τους επόμενους μήνες.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, τον Απρίλιο του 2024, παρουσίασε αύξηση επιβατών 12% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα ενώ  η πληρότητα  των πτήσεων  έφτασε το 80% παρά τις αυξημένες θέσεις που διαθέτει φέτος. Η αυξημένη επιβατική κίνηση σημειώθηκε τον Απρίλιο παρότι το φετινό Πάσχα ήταν το Μάιο, λόγος που ενισχύθηκε και ο Μάιος.
 

Νούμερο ένα προορισμός για το Πάσχα το 2024 αναδείχθηκε το Μαρόκο, για το οποίο οι πληρότητες το Πάσχα έφτασαν το 100%.

 

Ένας από τους κύριους στόχους της Aegean για το 2024 είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου σε περισσότερους μήνες, ώστε να μειωθεί η εποχικότητα των πτήσεων. Γι’ αυτό και σε κάποιους προορισμούς  του θερινού προγράμματος, Μπιλμπάο, Τσισνάου, Ταλίν και Βαρκελώνη από Θεσσαλονίκη και Φρανκφούρτη και Μόναχο από Ηράκλειο, συνεχίστηκαν οι πτήσεις του θερινού προγράμματος 2023  και το χειμώνα του 2024, επιτυγχάνοντας πληρότητα 70%.


Aegean: Νέοι προορισμοί στο θερινό πρόγραμμα 2024

 

Το 2023 ήταν μια χρονιά  ορόσημο για την ανάπτυξη του δικτύου της Aegean  το οποίο αναπτύχθηκε με νέους προορισμούς στη Δυτική Ευρώπη και σε νέες αγορές προς την Ανατολή. Το 2024 ο στόχος είναι η εταιρεία να επενδύσει περαιτέρω,  σε κρίσιμα δρομολόγια προς Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η εταιρεία επιχειρεί σε 47 χώρες και 155 προορισμούς.
 

Στο θερινό πρόγραμμα για το 2024 η εταιρεία θα προσθέσει ακόμη τρεις προορισμούς σε Σαράγεβο, Βίλνιους και Παλέρμο αναπτύσσοντας περαιτέρω το δίκτυό της το οποίο ενισχύθηκε με 20 νέους προορισμούς το 2023.
 

Συνολικά η επιβατική κίνηση αυξήθηκε και το χειμώνα. Μάλιστα το 2024 θα διαθέσει 19,5 εκ. θέσεις, έναντι 18,7 εκ. θέσεων που διέθετε το 2023, ενώ στο εαρινό πρόγραμμα από τις τέλη Μαρτίου με τέλη Οκτωβρίου θα διατεθούν 13,5 εκ. επιβατικές θέσεις.
 

Οι επιπλέον 800.000 θέσεις θα μοιραστούν στα δρομολόγια του εξωτερικού και του εσωτερικού. Για φέτος στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει να ενδυναμώνει τα δρομολόγια προς Κύπρο, Τουρκία, Ιταλία και Ισπανία, Πορτογαλία.
 

Στις πτήσεις εσωτερικού από το Νοέμβριο μέχρι το Μάρτιο αυξήθηκαν οι επιβάτες κατά 6%, ενώ η πληρότητά τους κινήθηκε στο 80%, ενώ την ίδια περίοδο οι  επιβάτες στις πτήσεις εξωτερικού σημείωσαν αύξηση 10% και οι πτήσεις εξωτερικού και το χειμώνα είχαν πληρότητα 81%.
 

Ειδική προσφορά για τις οικογενειακές διακοπές

 

Η Aegean ενισχύει συνεχώς το προσφερόμενο προϊόν στους πελάτες της  και με ευελιξία το προσαρμόζει στις ανάγκες τους. Με στόχο να βοηθήσει τις οικογένειες με μικρά παιδιά να κλείσουν τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η Aegean  σε όσες οικογένειες  πραγματοποιήσουν τις αγορές των εισιτηρίων τους από σήμερα και για 4 ημέρες προσφέρει εισιτήρια με  έκπτωση 60% για τα παιδιά (κάτω των 12 ετών) και χωρίς χρέωση για τα βρέφη, για τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσουν μέχρι και τον Οκτώβριο του 2024.

Πηγή :  www.mononews.gr 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διπλάσια η συχνότητα και το μέγεθος των δασικών πυρκαγιών τα τελευταία 20 χρόνια
Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» για ακόμα μια φορά η AEGEAN, στα Skytrax World Airline Awards 2024
Ο αν. Υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης στο 4ο Συνέδριο της Ένωσης Προπονητών της Euroleague
Συνέντευξη του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΑΔΜΗΕ κ. Μάνου Μανουσάκη στην Καθημερινή της Κύπρου.
ARS 2024: Αισιόδοξοι για την προοπτική της Ελλάδας οι επενδυτές στον κλάδο της φιλοξενίας
1η Ιουλίου λήγει η προθεσμία οριστικοποίησης των προσυμπληρωμένων φορολογικών δηλώσεων
Αγίου Πνεύματος: Για ποιούς αποτελεί αργία και για ποιούς όχι
Οι μεταρυθμίσεις που προωθούνται απο την Κυβέρνηση στον ευρύτερο δημόσιο τομέα
Η Ελλάδα σάρωσε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, κατακτώντας την 2η θέση στα μετάλλια!
Πρωταγωνιστεί η Ελλάδα στις ελεύσεις τουριστών από Αυστραλία, Καναδά και ΗΠΑ και για το 2024
Ψηφιακά εργαλεία επιστρατεύει η Κυβέρνηση για την επιτάχυνση των διαδικασιών του ΑΣΕΠ
Γ. Βρούτσης: «Θα είμαστε πάντα κοντά στους μικρούς Πρωταθλητές της ζωής»
Περιορισμένη φέτος η έξοδος του Αγίου Πνεύματος. Κερδισμένοι οι outsiders προορισμοί
Υπο έλεγχο οι πυρκαγιές σε ολόκλητρη τη χώρα. Βελτιωμένη η εικόνα
Καμία ουσιαστική απάντηση από την κυβέρνηση σε ερώτηση του ΚΚΕ για τις τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο Σαντορίνης
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.