Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ποια ξένη γλώσσα να ξεκινήσω;

Αν γνωρίζετε ήδη αγγλικά και θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας ξεκινώντας μαθήματα μιας άλλης ξένης γλώσσας τότε συνεχίστε να διαβάζετε το παρόν άρθρο διότι παρακάτω θα βρείτε ποιες γλώσσες αξίζει να μάθετε εν έτη 2023, οι οποίες θα σας φανούν απόλυτα χρήσιμες στο μέλλον.

⦁    Κινέζικα
Τα κινέζικα https://www.siountri.gr/news/kinezika-mia-dyskoli-glossa/ είναι μια γλώσσα η οποία μαθαίνοντας τη μπορεί να προσφέρει αμέτρητα επαγγελματικά πλεονεκτήματα και να σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας ανέλιξη. Το να αναφέρετε στο βιογραφικό σας τη γνώση κινέζικων σας δίνει ένα τεράστιο προβάδισμα στην αγορά εργασίας καθώς είναι μια γλώσσα που ομιλείται σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι η επικρατέστερη του 21ου αιώνα. Μια πολυεθνική επιχείρηση σίγουρα θα προτιμήσει έναν υποψήφιο ο οποίος γνωρίζει περισσότερες από μια ξένες γλώσσες και μάλιστα έναν ο οποίος γνωρίζει κινέζικα. Το να εγγραφτείτε λοιπόν σε μαθήματα κινέζικων θα κάνει στο μέλλον το βιογραφικό σας να ξεχωρίσει σε σχέση με τα υπόλοιπα και να σας βοηθήσει να κατακτήσετε πολλές καλές θέσεις εργασίας χάρη στην ικανότητα σας να μιλάτε αυτή τη δύσκολη γλώσσα.  

Τα μαθήματα κινέζικων https://www.siountri.gr/language/mathimata-kinezikon/ βέβαια δεν ωφελούν μόνο την επαγγελματική σας καριέρα. Μαθαίνοντας κινέζικα ενδυναμώνετε τις ικανότητες του εγκεφάλου σας και τη καλλιτεχνική σας δεξιότητα. Η γραφή των κινέζικων είναι μια λεπτεπίλεπτη διαδικασία καθώς απαιτεί σταθερότητα ώστε να αποτυπωθούν οι εικονογραφικοί χαρακτήρες της γλώσσας αυτής. 

⦁    Γαλλικά
Μια ακόμα γλώσσα που αδιαμφησβήτητα προσφέρει ποικίλα προσωπικά οφέλη αλλά και μπορεί να ωφελήσει την θέση σας σε επαγγελματικό επίπεδο είναι τα γαλλικά. Είναι μια γλώσσα ευρέως διαδεδομένη σε όλο το πλανήτη και ομιλείτε και στις 5 ηπείρους, ενώ παράλληλα είναι μια από τις πέντε γλώσσες του Ο.Η.Ε. μαζί με τα κινέζικα, αγγλικά, ισπανικά και τα αραβικά. Η γνώση των γαλλικών λοιπόν είναι ένα προσόν που θα σας φανεί απόλυτα χρήσιμο στην εύρεση εργασίας και σας συνδέει άμεσα με κλάδους του εμπορίου, της οικονομίας, της τεχνολογίας  και της νομικής.   

Τα μαθήματα γαλλικών βέβαια διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Γνωρίζοντας γαλλικά έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τη γαλλική κουλτούρα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον κόσμο της μόδας, της γαστρονομίας και φυσικά των τεχνών. Όταν έχετε μάθει γαλλικά ένα ταξίδι στη Γαλλία θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε ευκολότερα τη νοοτροπία και τον τρόπο ζωής των Γάλλων ενώ θα έχετε πρόσβαση και σε έργα μεγάλων καλλιτεχνών.  

Τα γαλλικά επίσης είναι μια γλώσσα η οποία θα σας βοηθήσει στο ταξίδι εκμάθησης νέων γλωσσών. Γνωρίζοντας γαλλικά θα διευκολυνθείτε πάρα πολύ στο να μάθετε νέες γλώσσες όπως ιταλικά και ισπανικά, καθώς όλες αυτές οι γλώσσες έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό η μία με την άλλη.
 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Πώς κάνουν διακοπές οι Έλληνες κάθε γενιάς. Πως οι Gen Z, Millennials και Baby Boomers;
Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix – ΕΟΤ: “Streaming” σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν
Ολιστική βιωσιμότητα στο διεθνές συνέδριο «Sustainable Solutions at Times of Transition», στη Νίσυρο
Άρση ασυλίας για τέσσερις βουλευτές
Η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει επείγουσα δράση για να επιτύχει τους στόχους της πράσινης αυτοκίνησης
Υπεγράφη η σύμβαση της κατασκευής του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης στην κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League
Οδ. Κωνσταντινόπουλος: ως πασοκ έχουμε εδώ και δύο χρόνια συγκεκριμένη πρόταση για το ρεύμα
ETC: Η Ελλάδα στην 6άδα των χωρών με τη μεγαλύτερη αύξηση των αφίξεων στην Ευρώπη
Αποχώρησε απο Γ.Γ. του Ε.Ο.Τ. ο Δημήτρης Φραγκάκης
Μέσω gov.gr οι άδειες για γάμους, βαφτίσεις, διαζύγια με τις ευλογίες της Εκκλησίας
Και όμως μόνο χθές Κυριακή αναφέρθηκαν 80 περιστατικά και έγιναν 55 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία
Κορυφαίος αυθεντικός ελληνικός προορισμός η Κάρπαθος σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ
Την ετήσια λίστα των 28 ιδανικών προορισμών για διακοπές στην Ελλάδα παρουσίασαν οι Βρετανικοί Times
Επανέρχονται μάσκες και rapid test στο Νοσοκομείο «Μεταξά»
Hondos_KE
apolimantiki
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.