Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Press Release: Η Fraport Greece έλαβε και φέτος πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων

Για μια ακόμη χρονιά τα 14 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece έλαβαν πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων (ACI World), για την εφαρμογή σειράς μέτρων και βέλτιστων πρακτικών με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Παρά τη σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων κατά της διασποράς του ιού, αρχής γενομένης από το φετινό καλοκαίρι, η Fraport Greece  δεν επαναπαύεται και γι΄αυτό τον λόγο προχώρησε στην επαναπιστοποίηση και των 14 περιφερειακών αεροδρομίων που τελούν υπό τη διαχείρισή της. Η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα ότι η μέριμνα για την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών δεν είναι απλά υποχρέωση, αλλά αποτελεί συστατικό στοιχείο της κουλτούρας και της ταυτότητας της.

Η Fraport Greece, λοιπόν, συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία και στην ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού, ανεξάρτητα από την συγκυριακή επιδημιολογική εικόνα που επικρατεί ανά περιόδους. Η απολύμανση όλων των χώρων των αερολιμένων εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του οργανισμού, όπως και η ενίσχυση των ανέπαφων συναλλαγών στα διάφορα σημεία των αεροδρομίων, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς. Παράλληλα, η εταιρεία από την αρχή της πανδημίας έχει επενδύσει σημαντικά στην κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της, με γνώμονα την αποτελεσματική  αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της υγειονομικής κρίσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Παναγιώτης Σπυράτος, Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών της Fraport Greece, ανέφερε: «Για εμάς στην Fraport Greece η προστασία της υγείας κι η ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών στα αεροδρόμια που διαχειριζόμαστε εξακολουθεί να αποτελεί κεντρική προτεραιότητα. Ως εκ τούτου, δεν εφησυχάζουμε λόγω της χαλάρωσης των μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19 και εξακολουθούμε να εργαζόμαστε συστηματικά και μεθοδικά, με βασικό άξονα τη δημιουργία ενός ασφαλούς και πλήρως θωρακισμένου υγειονομικά περιβάλλοντος, σε κάθε ένα από τα 14 αεροδρόμια μας. Η εκ νέου πιστοποίηση που λάβαμε από τον Διεθνή Οργανισμό Αεροδρομίων επιβεβαιώνει ακριβώς την αταλάντευτη προσήλωσή μας στην προστασία όλων των επιβατών κι εργαζομένων και στην προάσπιση της δημόσιας υγείας»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ

Παγκόσμια ημέρα ναυτικού η 25η Ιουνίου
ΕΟΤ και AEGEAN: «Explore Your Happy Place» η νέα κοινή διαφημιστική καμπάνια για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό
Σαν σήμερα. Η 24η Ιουνίου στο χρόνο
Η Κατανάλωση Συχνών Και Μικρών Γευμάτων Αυξάνει Τελικά Τον Μεταβολισμό;
Σαν σήμερα. Η 23η Ιουνίου στο χρόνο
Ο καφές της..παρηγοριάς: Που θα τον πληρώσεις στο χέρι μέχρι και 4,5 ευρώ
Σαν σήμερα. Η 22η Ιουνίου στο χρόνο
Συνεργασίες μεταξύ των Δημοσίων Υπηρεσιών για καλοκαίρι χωρίς προβλήματα λόγω αυξημένης κίνησης, υποσχέθηκε ο Υπ. Τουρισμού
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΔΜΗΕ-GRID TELECOM ΚΑΙ TELECOM EGYPT ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ
Σαν σήμερα. Η 20η Ιουνίου στο χρόνο
Power Pass – vouchers.gov.gr : Έως τις 30/6 θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για την επιδότηση ρεύματος
Σαν σήμερα. Η 19η Ιουνίου στο χρόνο
Σ. Ζαχαράκη: Ο οινοτουρισμός έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης προς όφελος του τουρισμού αλλά και της χώρας
Σαν σήμερα. Η 18η Ιουνίου στο χρόνο
δεναξας
© 2022 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.