Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

H Aegean καθιερώνει τη Θεσσαλονίκη στον τουριστικό χάρτη της Ευρώπης!

Συντάκτης: ΔΚ

Η Διευθύντρια Marketing της Aegean κ. Μαρίνα Βάλβη εκφράζει την αισιοδοξία της στην προοπτική καθιέρωσης της Θεσσαλονίκης στον τουριστικό χάρτη της Ευρώπης, τις συμπράξεις για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης και τη στρατηγική προώθησης του προορισμού από την Aegean τη φετινή χρονιά.
 

Σύμφωνα με την κ. Βάλβη, «Η Θεσσαλονίκη συγκεντρώνει ένα μοναδικό μείγμα εμπειριών που μπορούν να την καθιερώσουν, τόσο ως ένα νέο city break προορισμό, όσο και ως ένα πλούσιο stop over προορισμό για κοντινές αποδράσεις. Η δυναμική της δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανατραπεί από την πανδημία, παρότι έχει πράγματι ανασχεθεί μέσα στον τελευταίο χρόνο. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη Θεσσαλονίκη, όχι μόνο με την ανάπτυξη του δικτύου μας και την ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας όλο το χρόνο, αλλά και συμπράττοντας σε κάθε προσπάθεια που δημιουργεί νέους λόγους επίσκεψης στην πόλη», ανάφερε η κ. Βάλβη, εξηγώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προορισμού και τη στρατηγική της εταιρείας για την ανάπτυξη του δικτύου της από τη βάση της Θεσσαλονίκης.

 

«Αισθανόμαστε και θέλουμε να είμαστε μέρος της πόλης. Για αυτό το λόγο στα περισσότερα από τα 21 χρόνια καθημερινής παρουσίας μας προσπαθούμε να στηρίζουμε και να συμμετέχουμε σε ό,τι σημαντικό συμβαίνει στην πόλη», ανέφερε μιλώντας για το τι σημαίνει η Θεσσαλονίκη για την εταιρεία.

Σχετικά με την ιδιαίτερη φετινή χρονιά η κ. Βάλβη σημείωσε: «Βρισκόμαστε ακόμη σε μια κρίσιμη φάση της πανδημίας. Ωστόσο βλέπουμε στο μέλλον και δουλεύουμε εντατικά για τη δυναμική επιστροφή μας σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά εδώ και 21 χρόνια. Να ταξιδεύουμε με ασφάλεια τους επιβάτες μας, προσφέροντας πάντα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε όλα τα στάδια του ταξιδιού.»

Και συνέχισε αναφέροντας ότι «Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη η εταιρεία έχει σχεδιάσει για το καλοκαίρι του 2021 ένα δυναμικό πλάνο που θα διασυνδέει την πόλη απευθείας τόσο με παραδοσιακές αγορές του εξωτερικού όσο και με νέες.»

Μιλώντας για το νέο αναβαθμισμένο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης η κ. Βάλβη τόνισε: «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο το οποίο αναβαθμίζει την τουριστική ταυτότητα της πόλης και δημιουργεί εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης. Ένα αεροδρόμιο αντάξιο της Θεσσαλονίκης. Αυτό σε συνδυασμό με το νέο, ανανεωμένο στόλο μας και το νέο business lounge, που είναι υπό κατασκευή, προσφέρει στον ταξιδιώτη μια ολοκληρωμένη εμπειρία υψηλών προδιαγραφών».

Πηγή : https://www.epixeiro.gr/article/249100?fbclid=IwAR0sqT75nXNgSddZ58UikRXLf07CG2FnfPfKAgd6TfQG6a4eWmMe8IJTjo4#.YDzZTfcEHGE.facebook
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
 
Hondos_210405
Pharmacy
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Webinar του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης : από Ιούλιο η αξιοπρεπής λειτουργία, με το 45 με 50% της κίνησης του 2019
Ημερήσια αναφορά κορωνοϊού: 2.411 κρούσματα, 837 διασωληνωμένοι, 67 θάνατοι
Αυτά προβλέπει η ΚΥA για τα self test στον ιδιωτικό τομέα
Ημερήσια αναφορά κορωνοϊού: 3.833 κρούσματα, 819 διασωληνωμένοι, 104 θάνατοι
Αναμένονται οι αποφάσεις για τις προαγωγικές Γυμνασίων και Λυκείων αλλά και τη λειτουργία των φροντιστηρίων
Πρόσκληση για τη χρηματοδότηση αλιέων μικρής κλίμακας στη Μεσόγειο
Δεν προσμετρώνται οι απουσίες σε μαθητές που συνοικούν με ευπαθή άτομα
13 ναυτεργατικά σωματεία απαντούν στην Α.Ν.Ε.Κ.
Ημερήσια αναφορά κορωνοϊού: 4.033 νέα κρούσματα (2 Π.Ε. Θήρας), 802 διασωληνωμένοι και 93 θάνατοι
Αναστολή παραδόσεων εμβολίων στην Ε.Ε. από την Johnson & Johnson
Α. Γεωργιάδης: η Εστίαση θα ανοίξει μετά το Πάσχα και πριν τον Τουρισμό
Το ελληνικό σχέδιο επανεκκίνησης του τουρισμού υιοθέτησε η Παγκόσμια Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων του ΠΟΤ
Η Grecian Air Seaplanes ξεκινά τις πρώτες πτήσεις με υδροπλάνα στην Ελλάδα
Μ. Θεοδωρίδου: Του χρόνου θα δούμε για εμβολιασμούς στους κάτω των 16
Ημερήσια αναφορά κορωνοϊού: 1.606 νέα κρούσματα, 781 διασωληνωμένοι, 76 νεκροί
Λιγνός_νέα
Denaxa
Αιμοδοσία 21/05
© 2021 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.