Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Τα θέματα της επόμενης συνεδρίασης της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου

Την Τρίτη 25/06/2024 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η Συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, με Τηλεδιάσκεψη. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

ΘΕΜΑ 1o Επικύρωση πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου της τακτικής δια ζώσης συνεδρίασης της 05/04/2024.

ΘΕΜΑ 2o Επικαιροποίηση της με αρ. 53/28-11-2019 (ΑΔΑ: Ω144ΟΚΔΠ-ΟΡΤ) απόφασης του Δ.Σ. της ΠΕΔ με θέμα: «Ορισμός υπόλογου διαχείρισης των λογαριασμών ταμειακής διαχείρισης της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ)».

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση παραλαβής και εξόφλησης δαπάνης για την κατάρτιση νομικής γνωμοδότησης, αναφορικά: Α) με την συνταγματικότητα των διατάξεων του Ν. 5092/2024, που αφορούν την παραχώρηση χρήσης τμημάτων Αιγιαλού και Παραλίας και την απόδοση της σχετικής αποφασιστικής αρμοδιότητας κατ΄ αποκλειστικότητα στο Ελληνικό Δημόσιο δια των Κτηματικών Υπηρεσιών και η ΕΤΑΔ Α.Ε., και Β) με την παρουσίαση και πρόταση όλων των δυνατών σχετικών εξωδικαστικών και δικαστικών ενεργειών.

ΘΕΜΑ 4ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ‘’τροποποίηση θεσμικού πλαισίου για την έγκαιρη πρόσληψη εποχικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα’’.

ΘΕΜΑ 5ο Συζήτηση και λήψη απόφασης με θέμα ¨Ηλεκτρονικό Τιμολόγιο¨. Σχετ. Απόφαση αρ.1/10-06-2024

ΘΕΜΑ 6ο Συζήτηση και λήψη απόφασης με θέμα ¨ Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων στα νησιά¨. Σχετ. Απόφαση αρ.2/10-06-2024 Τ.Π. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΘΕΜΑ 7ο Συζήτηση και λήψη απόφασης με θέμα ¨Κανονισμός Πυροπροστασίας¨. Σχετ. Απόφαση αρ.3/10-06-2024 Τ.Π. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΘΕΜΑ 8ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ‘’κατεπείγουσα ανάγκη στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Σύμης και κατάργηση των παράλληλων νόμων’’.

ΘΕΜΑ 9ο Αντικατάσταση κ. Καλοπήτα Βάιου Τσαμπίκου Δημ. Συμβ. Δήμου Ρόδου και π. μέλους του Δ.Σ. της ΠΕΔ, λόγω έκπτωσης, από οριζόμενο εκπρόσωπο: Α) στο Τοπικό Παράρτημα Δωδεκανήσου Β) στη Γ.Σ. του Κ.Ε.Κ. Νομού Δωδεκανήσου ‘’Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε.’’, Γ) στο Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Δωδεκανήσου με έδρα τη Ρόδο

ΘΕΜΑ 10ο Ορισμός εκπροσώπου στη Γενική Συνέλευση του Αναπτυξιακού Οργανισμού με την επωνυμία ‘’ΠΕΔΙΑ 2.0 Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ’’ και ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΠΕΔΙΑ 2.0

ΘΕΜΑ 11ο Αντικατάσταση εκπροσώπου και αναπληρωτή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου στην Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης ‘’Επιστημονική και τεχνική υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την υλοποίηση έργων στα πλαίσια του ΕΣΠΑ και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων εδαφικής συνεργασίας’’.

ΘΕΜΑ 12ο Επισκευή – συντήρηση παραχωρούμενων κατά χρήση οχημάτων για την πολιτική προστασία του νησιού της Ρόδου με σχέση χρησιδανείου από την ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου. 

ΘΕΜΑ 13ο Αίτημα Δήμου Μεγίστης Ν. Δωδεκανήσου για παραχώρηση πυροσβεστικού οχήματος.

ΘΕΜΑ 14ο Σύναψη συμβάσεων με ιδιώτες για τον καθαρισμό των γραφείων των δύο (2) Τοπικών Παραρτημάτων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου της ΠΕΔ.

ΘΕΜΑ 15ο Έγκριση απόσυρσης και καταστροφής απαξιωμένου πάγιου εξοπλισμού του Τοπικού Παραρτήματος Κυκλάδων της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου.

ΘΕΜΑ 16ο Έγκριση λειτουργικών δαπανών και τροποποίηση προϋπολογισμού.

ΘΕΜΑ 17ο Επικύρωση αποφάσεων προέδρου αρ. 24 - 32 /2024 ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΩΝ – ΦΟΡΕΩΝ 1ο Αίτημα Δήμου Σίφνου για χρηματοδότηση από την ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου του 16ου Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας ‘’Νικόλαος Τσελεμεντές’’, (Σεπτέμβριο 2024). 2ο Αίτημα – πρόταση της Κυκλαδικής Εταιρείας Ανάπτυξης για την υποστήριξη του 8ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου ‘’Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη’’. 3ο Αίτημα Λαογραφικού Αρχείου Σύμης για οικονομική ενίσχυση στην έκδοση 2τομου Λεξικού με τον τίτλο: ‘’Αντιλεξικόν του Διαλεκτικού της Σύμης των Δωδεκανήσων’’. 4ο Αίτημα Κώστα Ε. Σκανδαλίδη για κάλυψη εκδοτικής δαπάνης του νέου του βιβλίου με τον τίτλο: ‘’Παροιμίες και Παροιμιακές Εκφράσεις από τα Δωδεκάνησα (Ανθολόγηση)’’ με εκδότη τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου. 5ο Αίτημα Δήμου Νάξου χρηματοδότησης της πολιτιστικής εκδήλωσης ‘’2η Χορευτική Σύμπραξη Κυκλάδων’ 6ο Αίτημα ‘’Ο ΘΙΑΣΟΣ’’ Εταιρεία Θεάτρου για πραγματοποίηση εργαστηρίων για παιδιά. Γραφείο Τύπου, Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίουψ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Σε σταθερά ανερχόμενη δύναμη σε διεθνές επίπεδο εξελίσονται οι ελληνικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θηρασιά : Για όσους αναζητούν αυθεντικότητα και ηρεμία, καλύτερη επιλογή δεν υπάρχει!
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
"Η Σαντορίνη παλεύει με τον υπερτουρισμό. Δεν υπάρχει χώρος για επισκέπτες" γράφουν οι timesofindia
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
O A.O. Θήρας για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 αποτελείται από ένα εξαιρετικό και έμπειρο επιτελείο
ΕΛΛΑΔΑ
85% των εταιρειών στην Ελλάδα δεν προσφέρει προνόμια στους εργαζομένους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ευρεία πολιτική σύσκεψη στο γραφείο του Πρωθυπουργού για τη Σαντορίνη στις 23 Ιουλίου
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στη Σαντορίνη ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης, συνοδευόμενος απο τη Νίκη Μπακογιάννη και Όλγα Βασδέκη
Ε.Ξ.Σ.
"Η Σαντορίνη προορισμός ιδιαίτερα φιλόξενος με επιλογές για όλους" δήλωσε στο newstourism.gr ο Αντώνης Παγώνης
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Όμιλος Katikies: Με θετικό πρόσημο εξελίσσεται η πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν με την πληρότητα αυξημένη κατά 10%
ΕΛΛΑΔΑ
Παραδόθηκε στον αν. Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση η Μελέτη για την Ανάπτυξη του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΔΜΗΕ: ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ Ν. ΜΠΟΥΛΑΞΗ ΣΤΟ 7ο INVESTGR FORUM
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέο υπερσύγχρονο ελαιουργείο απέκτησε η Σαντορίνη!
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τα ελληνικά νησιά δεν μπορούν να κρατήσουν μακριά την «καταστροφική» τουριστική κίνηση, γράφει το Bloomberg
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στη σύσκεψη των Υπουργών για τη Σαντορίνη την Τρίτη 23/7 τα νεότερα σχετικά με το καλώδιο του ΑΔΜΗΕ και το λιμάνι
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Με 18 ταινίες, 3 θεματικές κι 1 εκπαιδευτικό εργαστήριο το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης (19-20/7)
Hondos_KE
apolimantiki
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.