Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2025

Οι κυριότερες δράσεις του Μάρκου Καφούρου σε νησιά των Κυκλάδων το διάστημα 6-12 Μαΐου

Περιοδεία σε νησιά των Κυκλάδων, όπου πραγματοποίησε σημαντικές συναντήσεις τόσο για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος όσο και για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές, είχε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Μάρκος Εμμ. Καφούρος, την εβδομάδα 6-12 Μαΐου. Συγκεκριμένα:
 

Την Τρίτη 7/5, ο κ. Καφούρος επισκέφτηκε την Ίο, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στο Δημαρχείο του νησιού και συζήτησε με τον Δήμαρχο Ιητών κ. Γκίκα Γκίκα, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρόεδρο του τοπικού αγροτικού συνεταιρισμού και με εκπροσώπους από τα δύο τοπικά τυροκομεία, το «Νιώτικο» και το «Διασέλι».

 

Επόμενος σταθμός ήταν η Νάξος. Ο βουλευτής Κυκλάδων παρευρέθηκε την παραμονή της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής στο χωριό Δανακός, όπου παρακολούθησε τον Εσπερινό, παρουσία του Επάρχου κ. Γιάννη Μαργαρίτη, ενώ ακολούθησε συνάντηση με την νεοεκλεγείσα πρόεδρο της Κοινότητας κα Χάλκου Μαρία. Την επόμενη μέρα, ανήμερα της μεγάλης εορτής, συμμετείχε στο Παναξιακό προσκύνημα της Παναγίας Αργοκοιλιώτισσας, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Παροναξίας κκ Καλλίνικου.
 

Ακολούθησε επίσκεψη στο Ναυτικό Κλιμάκιο Νάξου, όπου συζήτησε με τον Διοικητή και άντρες του κλιμακίου.
 

Στη συνέχεια ο κ. Καφούρος παρευρέθηκε στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του νησιού με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρη Λιανό, τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, τον Έπαρχο και τους Βουλευτές του Νομού.

 

Στη συνέχεια μετέβη στην Κίμωλο, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Βεντούρη και την Αντιδήμαρχο καθαριότητας κα Ελισάβετ Βαμβακάρη και συζήτησαν θέματα που απασχολούν το νησί.

 

Ακολούθως, ο κ. Καφούρος επισκέφτηκε τη Μήλο. Την Κυριακή 12/5, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, παρευρέθηκε στη συνάντηση του συλλόγου γυναικών Μήλου «η Αφροδίτη», καθώς και στη διεθνή αθλητική εκδήλωση στίβου που διοργάνωσε ο Δήμος Μήλου στο δημοτικό στάδιο του νησιού. Συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, με την Έπαρχο κα Χωριανοπούλου, τον Δήμαρχο κ. Μικέλη, τον πρώην Δήμαρχο κ. Δαμουλάκη, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων καθώς και την πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ. Μήλου.

Τέλος, ο βουλευτής Κυκλάδων είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο του Κ.Υ. Μήλου και τον διοικητή του ΑΤ Μήλου για θέματα αρμοδιοτήτων τους, όπως επίσης και με εκπροσώπους τοπικών και επαγγελματικών φορέων του νησιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο πλαίσιο της σμηνοσειράς οι νέες έντονες σεισμικές δονησεις
Ε.Ξ.Σ.
Συνάντηση της ‘Ολγας Κεφαλογιάννη με την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και την "Ατλαντίδα"
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εύη Νομικού : «Σεβαστείτε την αγωνία των κατοίκων, σταματήστε τα πλάνα με άδειους δρόμους»
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής στη Σαντορίνη και δράσεις της Περιφέρειας στο νησί
Ε.Ξ.Σ.
Συνάντηση του γ.γ. ΕΟΤ με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνη Παγώνη
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
"Σαντορίνη: Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που μένουν". Κείμενο της Μαρίας Μαυρικάκη για την Athens Voice
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αντικατάσταση αναλογικού σεισμογράφου με ψηφιακό στη Θηρασιά απο το Ι.Μ.Π.Η.Σ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΜΕ Θήρας : Η πανάκεια του Webex ξαναχτυπά. Οριζόντια μέτρα δια πάσαν νόσον
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αναφορά του Μ. Καφούρου για τη θέσπιση ειδικού ποσοστού εισαγωγής στη τριτοβάθμια εκπαίδευση των σεισμοπαθών
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚ.ΕΡΩΤΩΤΗΣΗ ΚΚΕ για τη θωράκιση των κατοίκων της Σαντορίνης από τεκτονικά και ηφαιστειακά φαινόμενα
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γ. Πολυχρονάκος : ‘’ Θα μιλήσει κανείς για τις αρνητικές συνέπειες στον τουρισμό από την σεισμική έξαρση στη Σαντορίνη;’’
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τα σενάρια για την εξέλιξη των σεισμών. Δεν υπάρχει περίπτωση για ηφαιστειακή έκρηξη λένε οι επιστήμονες
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τα μεγέθη και οι ημερομηνίες της μέχρι σήμερα σεισμικής δραστηριότητας
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
4η Κατεπείγουσα Απόφαση λήψης προληπτικών μέτρων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θήρας
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σαντορίνη
Hondos_KE
Ελευθερία και Νικόλας κομμωτήριο
Volcano TV
© 2025 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.