Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πάνω από 8 εκατομμύρια επισκέψεις δέχτηκαν οι επιχειρήσεις που προβάλλονται στο e-kyklades.gr του Επιμελητηρίου

Πάνω από 8 εκατομμύρια επισκέψεις (click) από 185 χώρες δέχτηκαν οι επιχειρήσεις που έχουν αξιοποιήσει έως τώρα τη δυνατότητα δωρεάν προβολής στην τουριστική πύλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων e-kyklades.gr. Για την ακρίβεια 8,1 εκατομμύρια επισκέψεις έγιναν μέσα στο 2023, ενώ οι 10 πρώτες χώρες προέλευσης είναι οι Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Κύπρο, Ελβετία, Ισπανία και Ολλανδία.

Συνολικά περισσότεροι από 761.000 μοναδικοί χρήστες εμπιστεύτηκαν μέσα στη χρονιά που πέρασε το e-kyklades.gr για την ενημέρωσή τους σχετικά με τις Κυκλάδες, τόσο ως τουριστικό προορισμό, όσο και για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον νομό.

Αναλυτικά ο αριθμός των προβολών ανά κλάδο:
Διαμονή: 4,3 εκατομμύρια click 
Εστίαση:  1,5 εκατομμύριο click
Μεταφορές:  870.000 click
Διασκέδαση: 470.000 click
Τοπικά Προϊόντα: 500.000 click
Δραστηριότητες: 380.000 click
Εμπορικές επιχειρήσεις: 80.000 click

Επιπλέον, ένας στους πέντε επισκέπτες (συνολικά 1,5 εκατομμύρια) οδηγήθηκαν από το site προβολής της επιχείρησης στο e-kyklades.gr, στην εταιρική τους ιστοσελίδα. 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά ήταν τα αποτελέσματα για τα 1840 καταλύματα και τις 290 επιχειρήσεις ενοικιάσεων και τουριστικών γραφείων που προβάλλονται στην τουριστική πύλη, καθώς παρατηρήθηκε ότι το 20% και 40% των επισκεπτών αντίστοιχα, οδηγούνται στην ιστοσελίδα τους. 

Με τον τρόπο αυτό είναι φανερό ότι το e-kyklades.gr δημιουργεί online κινητικότητα, την οποία διοχετεύει απευθείας στις επιχειρήσεις, δίνοντάς τους την ευκαιρία να προβάλουν περαιτέρω τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. 

Το e-kyklades.gr αποτελεί τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πύλη έγκυρης πληροφόρησης για τις επιχειρήσεις των Κυκλάδων, αλλά και προβολής του συνολικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής, με 10.000 σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, 5.000 επιχειρήσεις και περιεχόμενο σε 8 γλώσσες.

Πρόκειται για ένα μοναδικό εργαλείο που έχει δημιουργήσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων για τους επιχειρηματίες-μέλη του, αφού μέσα από τη δημιουργία εταιρικής προβολής (mini website) τους παρέχει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ προβολής των επιχειρήσεών τους. 

Το e-kyklades, με τη δυναμική που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο προβολής και προώθησης για τους επιχειρηματίες των Κυκλάδων σε όλο τον κόσμο και με τη δική τους υποστήριξη στοχεύει στη συνεχή βελτίωση και προσαρμογή των υπηρεσιών του στις ανάγκες τους
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Την διακήρυξη της Ολυμπιακής Εκεχειρίας υπέγραψε ο Γιάννης Βρούτσης εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό
ΕΛΛΑΔΑ
Real Estate: Τα νέα δεδομένα, το 1 δισ. ευρώ του προγράμματος «Το σπίτι μου» και οι προτάσεις αντιμετώπισης του στεγαστικού προβλήματος
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνέντευξη στο Volcano TV στις 17/4 θα παραχωρήσει ο πρόεδρος της Π.Ο.Ξ. Γ. Χατζής, τοποθετούμενος σε ζητήματα που απασχολούν το νησί μας
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ενημέρωση για τα δρομολόγια των Blue Star 1 και Chios λόγω της απεργίας στις 17/4 απο το Dakoutros Travel
ΕΛΛΑΔΑ
Capital: Μεγάλη πτώση στην αεροπορική επιβατική κίνηση για Μύκονο και Σαντορίνη
ΕΛΛΑΔΑ
15.000 φίλαθλοι έχουν ταυτοποιήσει το εισιτήριό τους μέσω του Gov.gr Wallet
Ε.Ξ.Σ.
Συνάντηση με εκπροσώπους της Πρεσβείας των ΗΠΑ είχαν η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και το Σωματείο τουριστικών καταλυμάτων "Η Ατλαντίδα"
ΕΛΛΑΔΑ
Οι καλύτερες πόλεις για περπάτημα σε όλο τον κόσμο. H θέση της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ο Α.Ο. Θήρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Matteo Freschi!
ΕΛΛΑΔΑ
Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros, με 7 ριζικές αλλαγές/καινοτομίες και μείωση του γραφειοκρατικού βάρους
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Η Σαντορίνη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα»
ΕΛΛΑΔΑ
ΙΝΣΕΤΕ: Σε ιστορικά υψηλά, στο 13% του ΑΕΠ η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία το 2023
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις 16 και 17 Απριλίου
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Princess Cruises ανακοίνωσε την ακύρωση αφίξεων τoυ Sun Princess στη Σαντορίνη
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΔΜΗΕ: Διεθνές κάλεσμα επενδυτών για τον Great Sea Interconnector
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.