Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη για τη συνέχιση των καθηκόντων του

«Η σημερινή ανακοίνωση της συνέχισης των καθηκόντων μου για τρίτη συνεχόμενη θητεία ως Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, για εμένα σηματοδοτεί τη συνέχιση «ανάληψης ευθύνης».
Με οδηγό τις δύο προηγούμενες θητείες τις οποίες αξιολογήσατε στις περιφερειακές εκλογές του 2023 και μας δώσατε ισχυρότατη εντολή να συνεχίσουμε την άσκηση διοίκησης στα νησιά μας και σε πνεύμα συνεργασίας με τους συναδέλφους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους Δημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους φορείς των νησιών μας, θα συνεχίσω την προσπάθεια για την πρόοδο και την ανάπτυξή τους.
Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, για την εκτίμηση και την αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Το 2014 ξεκινήσαμε μαζί αυτό το ταξίδι και συνταξιδέψαμε στα εύκολα και στα δύσκολα.
Η συνεργασία μας υπήρξε άριστη.
Πέραν της εκτίμησης που τρέφω προς το πρόσωπό του, δηλώνω για ακόμη μια φορά ότι το Νότιο Αιγαίο είναι τυχερό που έχει στο τιμόνι του τον Γιώργο Χατζημάρκο.
Τέλος, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω με αίσθημα ευθύνης, την ίδια αγάπη, το ίδιο μεράκι και σκληρή δουλειά την προσπάθεια να πάμε το Νότιο Αιγαίο ακόμη πιο ψηλά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ
Real Estate: Τα νέα δεδομένα, το 1 δισ. ευρώ του προγράμματος «Το σπίτι μου» και οι προτάσεις αντιμετώπισης του στεγαστικού προβλήματος
15.000 φίλαθλοι έχουν ταυτοποιήσει το εισιτήριό τους μέσω του Gov.gr Wallet
Ε.Ξ.Σ.
Συνάντηση με εκπροσώπους της Πρεσβείας των ΗΠΑ είχαν η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης και το Σωματείο τουριστικών καταλυμάτων "Η Ατλαντίδα"
ΕΛΛΑΔΑ
Οι καλύτερες πόλεις για περπάτημα σε όλο τον κόσμο. H θέση της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ο Α.Ο. Θήρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Matteo Freschi!
ΕΛΛΑΔΑ
Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros, με 7 ριζικές αλλαγές/καινοτομίες και μείωση του γραφειοκρατικού βάρους
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Η Σαντορίνη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα»