Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής συνδυασμού για το Δήμο της Φολεγάνδρου ανακοίνωσε ο Χρήστος Λύδης

Στην ανακοίνωση του κ. Λύδη αναφέρονται τα ακόλουθα : 

Αγαπητοί συμπατριώτες, Αγαπητές συμπατριώτισσες 

Ύστερα από βαθύ στοχασμό και ώριμη σκέψη , έχοντας πάντα υπόψιν την ευθύνη που φέρει η θέση του Δημάρχου, και μην αντέχοντας να βλέπω πλέον την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας , λαμβάνω την τιμή να σας ανακοινώσω επίσημα την πρόθεση μου , να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Φολεγάνδρου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 . 

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας , ‘’Για μια Νέα Φολέγανδρο'’ έρχεται για να σταθεί δίπλα στους πολίτες και την κοινωνία μας, έρχεται με όραμα, σχέδιο και αποφασιστικότητα , μακριά από πολιτικούς εναγκαλισμόυς , φόβο, ξεπερασμένες ιδεοληψίες και αντιλήψεις που μας γυρίζουν στο παρελθόν, ο νέος αυτός συνδυασμός θα αποτελείται από ανθρώπους όλων τον κοινωνικών τάξεων , και όλων τον ηλικιακών τάξεων, γιατί ο νέος έχει φλόγα δύναμη και φρέσκιες ιδέες, ο παλιός όμως έχει εμπειρία και θα είναι πολύ σημαντικός στην Νέα Φολέγανδρο .

Το σημαντικότερο από όλα βέβαια για εμάς, θα είναι :  

Η άνθρωποι που θα πλαισιώσουν αυτήν την παράταξη, να έχουν αγνή και άδολη αγάπη για τον τόπο τους , αυτό είναι υπόσχεση από εμάς και ένας "όρος" εισόδου, για τους ανθρώπους που θα αποτελέσουν αυτή την ομάδα .

«Για μία Νέα Φολέγανδρο»

Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχει περιέλθει η ιδιαίτερη πατρίδα μας , αποφάσισα να τα αφήσω όλα πίσω σε προσωπικό επίπεδο, και να ασχοληθώ με την μεγαλύτερη μου αγάπη, την Φολέγανδρο ! 

Η δικαιοσύνη, η ανιδιοτέλεια, η τιμιότητα, και η αποφασιστικότητα, είναι η αξίες που με χαρακτηρίζουν , όπως όλοι καλά με γνωρίζετε.

Αυτά θα είναι τα όπλα μου μου στον δύσκολο αγώνα που πήρα απόφαση να φέρω εις πέρας στα 30 μου χρόνια , στον δύσκολο αυτό αγώνα δεν περισσεύει κανείς, ή νέα Φολέγανδρο ετοιμάζεται.

 Σας καλώ όλους δίπλα μου , και δεσμεύομαι, ότι θα προστατέψω τον κάθε ένα, και την κάθε μία , από τις απειλές , την συκοφαντία , τα όσα βρόμικα και νοσηρά σχέδια επιβουλευθούν πάλι κάποιοι γνωστοί , άγνωστοι του νησιού μας , προκειμένου μην χάσουν την εξουσία .! 

Σε αυτό τον αγώνα σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μάς. 

Σας καλούμε όλους στο πλοίο μας , σας καλούμε όλους για να ταξιδέψουμε με πίστη και αγάπη , για τον ομορφότερο προορισμό του κόσμου, την Φολέγανδρο.

Το νησί της καρδιάς μας. 

«Για Μια Νέα Φολέγανδρο»

Με απεριόριστη εκτίμηση 

Χρήστος Ε. Λύδης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Φολεγάνδρου

 Παράλληλα ο κ. Λύδης μας ενημέρωσε οτι θα μεταβεί στην Σύρο, για να παραχωρήσει συνέντευξη τυπου , προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και να ενημερώσει επισήμως τον λαό της Φολεγάνδρου για της αρχές του συνδυασμού του , αλλά και την βάση του προεκλογικού του προγράμματος.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του κ. Λύδη, λόγο δυσμενών καιρικών συνθηκών και απαγόρευσης απόπλου , η συνέντευξη τύπου  στην Σύρο,  μεταφέρεται για της 26 /10 και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο Διογένης
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ξεκίνησαν οι επισκέψεις των μαθητών στο ενεργειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πραγματοποιεί ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μεσαριά στις 2/12 λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΘ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια λειτουργίας του AHEPA συμμετείχε η AHEPA Σαντορίνης
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις 2/12
ΕΛΛΑΔΑ
Πιερρακάκης: Το 1 δισ. θα φτάσουν φέτος οι ψηφιακές συναλλαγές – Χοντρικά κάποιος γλιτώνει 100 ουρές
ΕΛΛΑΔΑ
Προσωρινοί πίνακες για 2.260 θέσεις στα υπουργεία Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Μετανάστευσης – Ασύλου
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κ.Κ.Ε. Σαντορίνης : Να μην περάσει το νομοσχέδιο-έκτρωμα για την υγεία!
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανακοίνωση καταγγελία για το νομοσχέδιο για την υγεία απο το Συνδικάτο Τουρισμού Θήρας
ΕΛΛΑΔΑ
Η AEGEAN δημιουργεί την επόμενη γενιά πιλότων με ένα νέο 3ετές Πρόγραμμα Υποτροφιών για 120 νέους και νέες που αγαπούν την αεροπορία
ΕΛΛΑΔΑ
Σαν σήμερα. Η 30η Νοεμβρίου στο χρόνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στη dream team και της 7ης αγωνιστικής η Κωνσταντέλλου του Α.Ο. Θήρας
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ 18/2022 ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29/11/2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ.
ΕΛΛΑΔΑ
Η Grid Telecom και η Lamda Hellix επεκτείνουν τη συνεργασία τους στην Κρήτη
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την 1η Δεκεμβρίου
ΕΛΛΑΔΑ
Το "Work from Greece" προωθεί η πλατφόρμα Marketing Greece
Volcano TV
Hondos_KE
ΔΕΥΑΘ 29/6
© 2022 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.