Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Νέο δωρεάν webinar : ανακοίνωση Επιμελητήριου Κυκλάδων

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σσε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, ανακοινώνει τη διοργάνωση ενός νέου ΔΩΡΕΑΝ webinar με θέμα «Το νέο τοπίο του Τουριστικού Κλάδου, με τα έως σήμερα δεδομένα, στην εποχή της πανδημίας και πώς αυτό επηρεάζει την ανάπτυξη της Οικονομίας των Κυκλάδων».
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης- ανακοίνωσης:

Αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του νέου δωρεάν webinar από το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020, στις 17.00-19.00.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 webinar με θέμα «Το νέο τοπίο του Τουριστικού Κλάδου, με τα έως σήμερα δεδομένα, στην εποχή της πανδημίας και πώς αυτό επηρεάζει την ανάπτυξη της Οικονομίας των Κυκλάδων».
Η νέα ώρα διεξαγωγής είναι 17.00-19.00 και η αλλαγή πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα των μελών του προκειμένου να μην συμπέσει το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα με τις άλλες δραστηριότητες των μελών των οικογενειών τους, οι οποίες πραγματοποιούνται επίσης διαδικτυακά, και να εξασφαλιστεί η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών.
Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωσή του, το εκπαιδευτικό αυτό webinar θα είναι διαθέσιμο προς παρακολούθηση και στο κανάλι του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο youtube, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων να εξασφαλίζει για τα μέλη του τη συνεχή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν τις εξελίξεις στον κλάδο του τουρισμού, της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας γενικότερα.

Υπενθυμίζεται ότι το webinar απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος δραστηριοποιείται στις Κυκλάδες και είναι μέλος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.
Το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας που διαθέτει το Επιμελητήριο Κυκλάδων και καλύπτει την ταυτόχρονη συμμετοχή έως και 1000 σημείων, την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, ώρες 17.00-19.00 με εισηγήτρια την Δρ. Γεωργία Ζούνη, Διδάκτωρ Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου
Αθηνών και του University of Kent.

Απόλλωνος & Λαδοπούλου, Ερµούπολη, 841 00 Σύρος Τ 22810 82346 Φ 22810 86555

E [email protected] W e-kyklades.gr

Κατά τη διάρκεια του webinar θα γίνει προσπάθεια να αναδειχθούν θέματα, όπως:

-Τι αλλάζει στο μοντέλο Τουρισμού.
-Ποιες είναι οι νέες αξίες, ανάγκες, συνήθειες των Τουριστών.
-Πώς επηρεάζονται, άμεσα ή έμμεσα, όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι, όπως το εμπόριο, η εστίαση, η φιλοξενία, κ.λπ.
-Ποια είναι τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα που αναδύονται.
-Τι αλλαγές αναμένονται στη συνολική στρατηγική και πολιτική για τον Τουρισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα εκδήλωσης
ενδιαφέροντος στον σύνδεσμο bit.ly/2Ut9XZu έως την Τρίτη 24/11/2020 και ώρα 14.00.

Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν στο e-mail που έχουν δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής έναν ειδικό σύνδεσμο για τη σύνδεση με την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, μία ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος κάθε ημέρας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σύνδεση θα πρέπει να γίνει με το e-mail εγγραφής προκειμένου να δοθεί σε κάθε συμμετέχοντα, που θα παρακολουθήσει και τις δύο ημέρες το εκπαιδευτικό webinar, βεβαίωση παρακολούθησης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Atacon
web radio
ΕΛΛΑΔΑ
Υδρογόνο : το καύσιμο του μέλλοντος, - Προτεραιότητα η δημιουργία υποδομών στην Ελλάδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Αθλήτριες Εθνικής ομάδας βόλεϊ : "Φτάσαμε στα όρια μας, απαιτούμε την διασφάλιση ολοκλήρωσης του φετινού πρωταθλήματος"
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ Θήρας : Ερωτηματικά για την έφεση της ΑΕΜΥ στην επαναπρόσληψη των τεσσάρων απολυμένων του Γ.Ν.Θ.
ΕΛΛΑΔΑ
Α. Ξανθός: Ο προϋπολογισμός δείχνει ότι δεν μάθατε τίποτα από την πανδημία
ΚΟΣΜΟΣ
USTOA: Η Ελλάδα τρίτη προτίμηση των Αμερικανών τουριστών για το 2021
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ικανοποίηση της Θηραϊκής Πολιτείας για την πρόοδο των εργασιών του αναψυκτηρίου στην Έξω Γωνιάς
Παράταση έως τις 7 Δεκεμβρίου στο lockdown
Γεγονός η πρώτη αεροδιακομιδή ασθενών από τη Βόρεια Ελλάδα στην Αθήνα
Ευχαριστίες και προτροπή ενίσχυσής του, από το Πτωχοκομείο Θήρας
Πανελλαδική απεργία στο Ε.Σ.Υ. – Συγκέντρωση στις 12 στο Υπ. Υγείας
Κίνημα Αλλαγής : Ο τουρισμός καταρρέει και η κυβέρνηση αυτοσχεδιάζει
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλαδική απεργία σήμερα, χωρίς πλοία αλλά με αεροπλάνα
Blue Star Chios: ανεκτέλεστο δρομολόγιο 26/11
Η ΕΛΜΕ Θήρας συμμετέχει στην απεργία της 26ης Νοεμβρίου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Το "δέκα το καλό" δεν μένει πια εδώ
Denaxa
Λιγνός_νέα
Hondos_201117
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.