Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Νέος κύκλος σεμιναρίων Υγιεινής και Ασφάλειας ΕΦΕΤ για τους εργαζόμενους στην εστίαση

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σας ενημερώνει ότι ξεκινάει τη διοργάνωση νέου κύκλου σεμιναρίων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

 
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει την έναρξη του νέου κύκλου σεμιναρίων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων Ε.Φ.Ε.Τ.

 
Τα σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων διοργανώνονται από το Επιμελητήριο Κυκλάδων ήδη από το 2004, με 7000 συμμετέχοντες έως σήμερα, και είναι υποχρεωτικά, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων της χώρας, για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και ποτών σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας.
 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων αξιοποιεί την πολύτιμη γνώση και εμπειρία που διαθέτει στον τομέα της εκπαίδευσης και κατάρτισης παρέχοντας στα μέλη του ποιοτική και αξιόπιστη εκπαίδευση που σήμερα κρίνεται περισσότερο αναγκαία και επιτακτική από ποτέ, αφού ο τομέας της υγιεινής και ασφάλειας αποτελεί αναμφίβολα μία από τις βασικές προτεραιότητες, εξαιτίας και της υγειονομικής κρίσης.

 
Η πολυετής εμπειρία και η συνεχής ενημέρωση των εισηγητών πάνω στις νέες εξελίξεις και ιδιαίτερα πάνω στην ισχύουσα νομοθεσία και τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19 εξασφαλίζει στους συμμετέχοντες την απαραίτητη γνώση για την ασφαλή διαχείριση των τροφίμων. Κατά την παρακολούθηση των σεμιναρίων, τα οποία ήταν και παραμένουν υποχρεωτικά σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 ΕΚ και ΥΑ 14708/17-08-2007, οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά με ερωτήσεις που αφορούν τη δική τους επιχείρηση και το δικό τους εργασιακό περιβάλλον, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
 

Από τις αρχές του 2020 έχουν πραγματοποιηθεί ήδη 25 σεμινάρια με 377 συμμετέχοντες σε Σύρο, Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Μήλο, Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, Ίο και Σέριφο. Ο νέος κύκλος σεμιναρίων στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρήσεων έως το τέλος του έτους και στα υπόλοιπα νησιά. Έπειτα από την εκδήλωση ενδιαφέροντος και εφόσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των 15 ατόμων, θα ανακοινωθούν για κάθε νησί οι ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων.

 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 28 Αυγούστου και γίνεται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://bit.ly/31N4LTA, όπου μπορεί κανείς να βρει περισσότερες πληροφορίες.
 

 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
 
Atacon
web radio
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΕΛΛΑΔΑ
Αποδίδεται απόψε ο νέος φωτισμός της Ακρόπολης
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υποβρύχιος καθαρισμός Αμμουδίου και Περίσσας: απολογισμός
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εργασίες στον Μονόλιθο για το δίκτυο Ύδρευσης και Αποχέτευσης του οικισμού Αγ. Παρασκευή
ΕΛΛΑΔΑ
ΤΕΕ: Ύστατη έκκληση στο ΥΠΕΝ για παράταση στις προθεσμίες αυθαιρέτων
ΕΛΛΑΔΑ
Σήμερα (30.9) η αποζημίωση ειδικού σκοπού και βραχυχρόνιας εργασίας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ιστορική μέρα για τον Α.Σ. Σαντορίνης 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Αίτημα της ΟΛΜΕ προς τον ΕΟΔΥ για διενέργεια δωρεάν τεστ COVID-19 για τους εκπαιδευτικούς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Το video που ετοίμασε ο Α.Ο. Θήρας για τα "Νομίκεια 2020"
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Α.Ο. Καρτεράδος : Ανακοίνωσε και τον Χατζηλαζαρίδη
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
H LIDL Ελλάς και το Ίδρυμα Α. Λασκαρίδη καθάρισαν το βυθό και τις ακτές της Σαντορίνης
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δήλωση Δημάρχου Θήρας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29ης Σεπτεμβρίου
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Lost Atlantis Museum : Ανακοίνωση ωραρίου μέχρι 15 Οκτώβρη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ματαιώνεται το Santorini Experience 2020
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Θήρας
ΕΛΛΑΔΑ
Λήξη συναγερμού στο Mein Schiff.6. Αρνητικά και τα τρίτα τεστ στα 12 μέλη του πληρώματος
Denaxa
Λιγνός_νέα
Hondos_200929
Poliiatreio
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.