15 Οκτωβρίου 2019 Επικοινωνία
06/12/2018

Ο ΑΟ Θήρας γιόρτασε και είχε πολλούς λόγους

Ο ΑΟ Θήρας γιόρτασε και είχε πολλούς λόγους
Όσο λέμε πως ο ΑΟ Θήρας, είναι οικογένεια, τόσο περισσότερο μας εκπλήσσει αυτή η πρωτόγνωρη συνοχή της. Οι παίκτριες που σε κάθε αγωνιστική μας γεμίζουν χαρά και μας “ταξιδεύουν” πέρα από τα όνειρά μας, βρέθηκαν μαζί με το μέλλον που τροφοδοτεί τον ενθουσιασμό μας. Τις μελλοντικές πρωταθλήτριες και πρωταθλητές που ασκούνται στις ακαδημίες μας. 

Γιορτάζουμε σε κάθε αγωνιστική, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αλλά αυτή τη φορά (ακόμα μια φορά) γιορτάσαμε διπλά!. Γιατί ήταν όλη η οικογένεια εκεί. Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο, παίκτριες, προπονήτριες των Ακαδημιών μας, γονείς και φίλαθλοι. Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή μας. Εμείς – η Διοίκηση- μοιράσαμε γλυκά, χυμούς, μουσική και παιχνίδι. Όλοι οι άλλοι μας κέρασαν χαρά, κέφι, πίστη κι αισιοδοξία. Αυτή είναι για εμάς, η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας. Οι επιτυχίες της βασικής μας ομάδας, μεταφράζεται σε εμπιστοσύνη από τους γονείς, ενθουσιώδη συμμετοχή από τα παιδιά στις Ακαδημίες, μεγάλη στήριξη από τους φιλάθλους και τελικά; Μια πρωτόγνωρη συμμετοχή όλων στις χαρούμενες εκδηλώσεις μας, τους μεγάλους αγώνες και την ζεστή αύρα σε κάθε δραστηριότητα.

Άρα, η Διοίκηση πήγε πολύ μακριά τα όνειρά της, για να σκεφτεί καν, να κάνει πίσω. Οφείλουμε πολλά, γι αυτό το όμορφο συναίσθημα που ζούμε. Και όχι απλώς δεν σκοπεύουμε να εφησυχάσουμε, αλλά αυτός ο παλμός, μας κάνει να θέλουμε περισσότερο και περισσότερα. Για εμάς, τη νεολαία και τη Σαντορίνη. Ο πήχης, ήδη πήγε ψηλά. Και θα αναμετρηθούμε με το ύψος!. Γιατί αποδείχτηκε πως έχουμε στέρεο και γόνιμο αθλητικό έδαφος.
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved