22 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
04/12/2018

Χάλκινο μετάλλιο στην ξιφασκία για την Σαντορίνη στη χιονισμένη Φλώρινα

Χάλκινο μετάλλιο στην ξιφασκία για την Σαντορίνη στη χιονισμένη Φλώρινα

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Π.Γ.Σ. Σαντορίνης για τους αγώνες ξιφασκίας που έγιναν στην Φλώρινα :


"Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στους αγώνες ξιφασκίας που διοργανώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (ΕΟΞ) και του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας 

 

Στην ακριτική πόλη της Φλώρινας, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Πανελλήνιο Κύπελλο Παμπαίδων- Παγκορασίδων U10 & U13, περισσότεροι από 150 αθλητές από όλη την χώρα.Η Σαντορίνη εκπροσωπήθηκε από δύο αθλητές. 

 

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των αγώνων για τους δυο αθλητές μας είναι: 

 

* Η Ζωή Σουβαλίδη κατέκτησε την 3η θέση, σημειώνοντας στον πρώτο γύρο τέσσερεις νίκες και μία ήττα και στο δεύτερο γύρο σημείωσε πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στους αγώνες νοκ άουτ ξεκίνησε νικηφόρα, αλλα στον δεύτερο αγώνα, μετά από μια δυνατή μονομαχία όπου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, ηττήθηκε με μικρή διαφορά. Η αθλήτριά μας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία U10. 

* Ο Ρούσσος Γιώργος σημείωσε 3 νίκες και 3 ήττες στο πρώτο γύρο και εχασε στους αγώνες «νόκ άουτ» λαμβάνοντας την 18 θέση στην γενική κατάταξη. 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές για την μεγάλη επιτυχία τους αλλά και την προπονήτρια του Συλλόγου κ. Λιλιάννα Παγουλάτου, που με τις τεχνικές γνώσεις της, βοήθησε τους αθλητές μας να ανταποκριθούν αγωνιστικά στις υψηλές απαιτήσεις της διοργάνωσης" 

 

 

Ρούσσος Δημήτρης 

Γενικός Γραμματέας Π.Γ.Σ. Σαντορίνης

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved