22 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
30/11/2018

Εκλογές στην ΕΠΣ Κυκλάδων αποφάσισε το Δ.Σ. της ένωσης

Εκλογές στην ΕΠΣ Κυκλάδων αποφάσισε το Δ.Σ. της ένωσης

Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν σήμερα στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων, με την σημαντικότερη είδηση να βγαίνει προς το τέλος της συνεδρίασης, όπου ο πρόεδρος της ένωσης, κ. Ειρηναίος Φρέρης προανήγγειλε την διενέργεια εκλογών για τις 15 Δεκεμβρίου.


πηγή : sportcyclades.gr


Όπως τόνισε ο κ. Φρέρης, οι τεράστιες υποχρεώσεις που έχει επωμιστεί η ΕΠΣ Κυκλάδων όσο αφορά τα αγωνιστικά και τα οργανωτικά θέματα είναι πάρα πολλές και για να βγουν εις πέρας χρειάζεται ένα ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο.


Μεγάλο αγκάθι φαίνεται να αποτελεί  και το οικονομικό, καθώς η έλλειψη πόρων καθιστά επιτακτική την ανάγκη, ο ίδιος ο πρόεδρος να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να λειτουργήσει η ένωση σε αυτό το επίπεδο που λειτουργεί μέχρι σήμερα.

 

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη σχετικά με την προκήρυξη εκλογών στην ΕΠΣ Κυκλάδων, το sportcyclades.gr απέσπασε την πρώτη επίσημη τοποθέτηση από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Ειρηναίος Φρέρης, ο οποίος σε κλίμα ενωτικό εξήγησε τους λόγους της αιφνίδιας αυτής απόφασης.


Η απόφαση έχει να κάνει σίγουρα με την ανανέωση του Δ.Σ., αλλά και με τις εθνικές εκλογές που έπονται το 2019, με τις οποίες δεν θα πρέπει να συνδεθούν επ ουδενί όπως τόνισε ο κ. Φρέρης:


«Ενόψει των μεγάλων των διοργανώσεων που καλείται η Ένωση να συνδιοργανώσει σε όλα τα νησιά, και σε συνδυασμό με την κατάρτιση ενός Δ.Σ. με περισσότερους συμβούλους από τα νησιά μας κάτι το οποίο το θεωρούμε επίτευγμα από το προηγούμενο Δ.Σ, αποφασίσαμε να προκαλέσουμε αρχαιρεσίες τώρα που δεν θα συμπέσουν μετά με τόσες άλλες εκλογικές μάχες που έχουν να δοθούν σε πρωτοβάθμια δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση καθώς και στις εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές που θα γίνουν το 2019. Το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με όλες αυτές τις αρχαιρεσίες και πρέπει να συνεχίσει αυτόνομο με τη συμμετοχή όλων των ανθρώπων που το αγαπούν πραγματικά. Ευχαριστώ σε αυτό το σημείο τα ΜΜΕ που όλο αυτό το καιρό επιτελούν εξαιρετικό έργο και προβάλουν το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του νομού μας παντού. Δεν θέλω να προβάλω επιτεύγματα ή προσδοκίες αλλά πιστεύω ότι ενωμένοι και αγαπημένοι έχουμε να κάνουμε πολλά».


Αναφορικά, με το αν ο ίδιος θα είναι υποψήφιος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, ήταν ξεκάθαρος:


«Εννοείται ότι θα είμαι υποψήφιος και ήδη έχω προβεί σε άνοιγμα και με νέους υποψήφιους απ' όλα τα νησιά ενώ έγινε και προσπάθεια στο αξιότιμο μέλος της ΕΠΣΚ τον κ. Χωριανόπουλο να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια».


 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved