22 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
28/11/2018

Νέες επιτυχίες για Ζήκα και Πανιώνιο Σαντορίνης στο Tαεκβοντό

Νέες επιτυχίες για Ζήκα και Πανιώνιο Σαντορίνης στο Tαεκβοντό

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης για τη συμμετοχή των αθλητών του σε εθνικές διοργανώσεις. Αναλυτικά :Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης συμμετείχε για ακόμη μια φορά στα πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν στην Αθήνα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό στα Άνω Λιόσια στις 14 έως 18/11/2018. 


Ακόμη μία χρονιά η Σαντορίνη έκανε αισθητή την παρουσία της στο χώρο του Ταεκβοντό, με τους αθλητές του συλλόγου να έχουν άκρως επιτυχημένη παρουσία, η οποία μεταφράστηκε και σε μετάλλια, υποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την πολύ καλή δουλειά της προπονήτριας μας κ. Μαρίας Τσουκνίδου. 


Συγκεκριμένα : 


Στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος Εφήβων & Ανδρών (14/11) όπου συμμετείχαν 900 αθλητές, ο Γιώργος Ζήκας, κατάφερε να αποσπάσει το ασημένιο μεταλλείο στην κατηγορία των εφήβων αφενός και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών αφετέρου. 


Μάλιστα ο αθλητής μας δεδομένου ότι θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 που θα διεξαχθεί προσεχώς στον Βόλο, διέκοψε την πορεία του προς το χρυσό μετάλλιο ο τραυματισμός που αντιμετώπισε στην διάρκεια των αγώνων του. 


Τέλος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πανελλήνιας συμμετοχής (16/11) και στο Πρωτάθλημα Παίδων (18/11), έλαβαν μέρος οι αθλητές μας Κουλουριώτης Θεόφιλος και Αραβανής Χρήστος αντίστοιχα, οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στου αγωνιστικούς χώρους και αποκόμισαν με την συμμετοχή τους τεράστια οφέλη και εμπειρία που θα τους φανούν χρήσιμα στην αθλητική τους πορεία. 


H Έφορος του τμήματος 


Μάινα Μαργαρίτα

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved