24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
13/11/2018

Η αναγκαιότητα δημιουργίας σταδίου στη Σαντορίνη και το αίτημα του Α.Ο. Καρτεράδου

Η αναγκαιότητα δημιουργίας σταδίου στη Σαντορίνη και το αίτημα του Α.Ο. Καρτεράδου
Αποτελεί κοινή διαπίστωση όλων ότι τα τελευταία χρόνια ο αθλητισμός στη Σαντορίνη γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη. Εκατοντάδες είναι τα μικρά παιδιά και όχι μόνο που αθλούνται καθημερινά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού, που απ’ότι φαίνεται στην πράξη είναι λίγες  για να καλύψουν όλο τον όγκο των αθλουμένων. Λίγες όμως δεν είναι οι επιτυχίες που έχουν σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο οι αθλητές και τα σωματεία του νησιού και σε αυτό συνέβαλε εκτός από το μεράκι ορισμένων ανθρώπων που δραστηριοποιούνται με τον αθλητισμό σε παραγοντικό επίπεδο και η δημιουργία του κλειστού γυμναστηρίου της Σαντορίνης.
 
Πριν από λίγους μήνες η Θύελλα Καμαρίου λόγω της έλλειψης γηπέδου συγκεκριμένων προδιαγραφών αναγκάστηκε να δώσει δυο αγώνες στο Δημοτικό Στάδιο της Νάξου για το Κύπελλο Ελλάδας και θα δώσει άλλον ένα σε γήπεδο της Αθήνας για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Δεν χρειάζεται να αναφερθεί τι θα γίνει σε περίπτωση που κάποιο ποδοσφαιρικό σωματείο καταφέρει να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία από τη στιγμή που δεν υπάρχει γήπεδο συγκεκριμένων προδιαγραφών…
 
Επιτακτική λοιπόν κρίνεται η δημιουργία Σταδίου στη Σαντορίνη για να καλύψει τις ήδη υπάρχουσες ανάγκες σε ποδοσφαρικό επίπεδο αλλά και όσον αφορά τον κλασσικό αθλητισμό καθώς δεν υπάρχει εγκατάσταση στο νησί που να έχει στίβο.
 
Όλο και περισσότερες είναι οι φωνές των ανθρώπων του αθλητισμού προς αυτή την κατεύθυνση, με την ομάδα του Α.Ο. Καρτεράδου να καταθέτει αίτημα προς τους αρμόδιους φορείς του Δήμου για τη δημιουργία του Σταδίου στη Δ.Κ. του Καρτεράδου.


Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.


Ο Δήμος Θήρας ήδη απάντησε στον Α.Ο. Καρτεράδου και επίκειται συνάντηση την Τετάρτη 14/11 παρουσία του Δημάρχου Θήρας κ. Ζώρζου, του προέδρου του ΔΑΠΠΟΣ κ. Τζούρου και των ανθρώπων του σωματείου.Αντώνης Κοραής

 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved