Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στη Νάξο για το ντέρμπι των Κυκλάδων ο Α.Ο. Θήρας

Πανναξιακός και Α.Ο. Θήρας κοντράρονται στη Νάξο, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.
 
Ο Α.Ο. Θήρας προέρχεται  από την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας του απέναντι στην Α.Ε. Λεμεσού, ενώ στο πρωτάθλημα έχει κάνει το 2 στα 2 απέναντι σε Μακεδόνες και Άρη.

Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε για το γειτονικό νησί το μεσημέρι της Παρασκευής και θα κάνει προπόνηση στο ΔΑΚ της Νάξου στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου.
 
Μοναδικός πονοκέφαλος για τον Μπράνκο Γκάιτς είναι η Μέγκαν Σιρ, που τραυματίστηκε στο πρώτο σετ του αγώνα απέναντι στον Άρη. Η Καναδή πασαδόρος της ομάδας της Σαντορίνης δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Τετάρτης για το Challenge Cup και η συμμετοχή της θα κριθεί λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
 
Ο Πανναξιακός έχει και αυτός το απόλυτο στο πρωτάθλημα μετά τις νίκες του επί της Κορίνθου και των Μακεδόνων και μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Α.Ο. Θήρας και τη Θέτιδα Βούλας.
 
Το παιχνίδι έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 18:00 στο ΔΑΚ της Νάξου, ενώ θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση από το κανάλι του Πανναξιακού στο youtube( link).
 

Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων στο volleyball.gr:
 
 
Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός): «Είναι το τοπικό ντέρμπι των Κυκλάδων αλλά και του πρωταθλήματος, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στη κορυφή της βαθμολογίας. Με τη Σαντορίνη έχουμε παρόμοιους στόχους και πιστεύω πως ο νικητής θα είναι αυτός που θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να θαυμάσει την ομάδα μας που είναι στη πρώτη θέση, αλλά και της Σαντορίνης που είναι ομάδα των Κυκλάδων. Πρέπει να είναι περήφανος ο κόσμος που δύο νησιώτικες ομάδες πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα».
 
Μπράνκο Γκάιτς (ΑΟ Θήρας): «Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι. Πάντα πάμε να παίξουμε με αυτή την λογική για να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο σερβίς του αγώνα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι με τον Πανναξιακό. Παίξει δεν παίξει η Μέγκαν Κιρ, πρέπει εμείς να δείξουμε την ποιότητά μας. Έχω εμπιστοσύνη σε όλες τις αθλήτριες που βρίσκονται στο ρόστερ μας και μόνο έτσι μπορείς να μεγαλώσεις ως ομάδα».
 
 
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Νικολόπουλος , Μενεσλής με επόπτες την κ. Μουστάκη και τον κ. Κατσούλη

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής εχουμε τα Μαρκόπουλο - Κόρινθος, Ηλιούπολη - Θέτιδα Βούλας, Ολυμπιακός - Πορφύρας, Άρης - Αίαντας στις 18:00 και Ηλυσιακός - Μακεδόνες στις 18:30.
 

Εκτός όμως της Γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Θήρας, τον Πανναξιακό θα αντιμετωπίσουν και οι Νεάνιδες του συλλόγου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Το παιχνίδι θα γίνει στο ΔΑΚ της Νάξου το πρωι της Κυριακής στις 10.
 
 
Αντώνης Κοραής
 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ευχαριστήριο του Α.Ο. Θήρας στο GK Rent a car Santorini
Ευχαριστήριο του Α.Ο. Θήρας στο Drive car rental company
Ο Α.Ο. Θήρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Matteo Freschi!
1 νίκη και 1 ήττα για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Πανναξιακό στο ΔΑΠΠΟΣ
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Πανναξιακό στις 13 και 14/4 στο ΔΑΠΠΟΣ
Θύελλα Καμαρίου - Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου σήμερα Τετάρτη 10/4 στο γήπεδο Καμαρίου
Back to back πρωταθλητές της «Dappos Basketball League» οι Bombayers
2 νίκες με 3-0 για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Νηρέα στο ΔΑΠΠΟΣ
Bombayers και Πήγασος διεκδικούν τον τίτλο της «Dappos Basketball League»
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Νηρέα Πάρου στις 6 και 7/4
Φιλανθρωπικός ποδοσαφαιρικός αγώνας μεταξύ Β και Γ Λυκείου στο γήπεδο Καμαρίου την Κυριακή
Έφτασε η ώρα του Final 4 στη «Dappos Basketball League»
Δια πυρός και σιδήρου Ballerz B.C και Bombayers, με ρεκόρ και πλουραλισμό στα ημιτελικά Wolves of 2 Brothers και Πήγασος
Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, προχωρά. Με ενθουσιασμό, αλλά και σύνεση. Οι επόμενοι στόχοι, είναι ήδη εδώ. Και τους έχουμε βάλει μαζί.
Α. Πατηνιώτης: Για την Άνοιξη ξεκίνησα και με αυτήν θα προχωρήσω. Με χαμόγελο, πάμε ξανά, στο δρόμο για την επόμενη Άνοιξη.
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.