27 Ιουνίου 2019 Επικοινωνία
19/10/2018

Αλλαγή ώρας στο Α.Ε. Σαντορίνης - ΑΠΑΣ Τα Φανάρια

Αλλαγή ώρας στο Α.Ε. Σαντορίνης - ΑΠΑΣ Τα Φανάρια

Διαβάστε την ανακοίνωση της Α.Ε. Σαντορίνης για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου αλλά και τη συμμετοχή στην πρωτοβουλία της ΕΣΚΚ για τη στήριξη στη " Στέγη Ανηλίκων Σύρου".

Αναλυτικά :


Μετά από τροποποίηση του αρχικού προγράμματος της ΕΣΚΚ, το πρόγραμμα αγώνων της ΑΕ Σαντορίνης μεταβάλλεται ως εξής:


Το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα 19:30 το τμήμα Γυναικών της ΑΕ Σαντορίνης θα υποδεχθεί τον ΤΑΚ Περιστεριώνα για τον δεύτερο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.


Αμέσως μετά, το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 21:30 το τμήμα των Ανδρών της ΑΕ Σαντορίνης θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια στον πρώτο αγώνα του στο φετινό Πρωτάθλημα.


Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου μας την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.


Με την ευκαιρία των δύο συναντήσεων η ΑΕ Σαντορίνης συμμετέχει στην πρωτοβουλία της ΕΣΣΚ και στηρίζει την «Στέγη Ανηλίκων Σύρου». Καλούμε τους κατοίκους της Σαντορίνης να δείξουν την αλληλεγγύη τους και αυτή τη φορά  προσφέροντας απαραίτητα είδη (Τρόφιμα, λάδι, γάλα, τοματοειδή,  μπισκότα, κομπόστες, είδη ατομικής υγιεινής, βρεφικές πάνες, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, σχολικά είδη, γραφική ύλη, παπούτσια, επιτραπέζια παιχνίδια) για την κάλυψη των αναγκών και τη συνέχιση της λειτουργίας ΣΤΕΓΗΣ,  ενισχύοντας το έργο των Εθελοντών της και συμβάλλοντας στο να έχουν τα παιδιά τη δυνατότητα να βρίσκονται σε ένα ασφαλές και ζεστό περιβάλλον.


Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων της ΑΕ Σαντορίνης από την Τετάρτη 17/10/2018 έως και την Κυριακή 21/10/2018.


Καλούμε τους φιλάθλους της Σαντορίνης να βρεθούν δίπλα μας, να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των αθλητριών και αθλητών προσφέροντας απλόχερα την αγάπη τους!

24/06/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved