24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
25/09/2018

Στον ”αέρα” το Θύελλα Καμαρίου - Ηρακλής!

Στον ”αέρα” το Θύελλα Καμαρίου - Ηρακλής!

Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού βάζει σε κίνδυνο την διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της Θύελλας Καμαρίου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης που είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Πέμπτης στις 16:30 στο ΔΑΚ Νάξου.

Το παιχνίδι βρίσκεται κυριολεκτικά στο «έλεος» του αέρα, η ένταση του οποίοι αναμένεται να φτάσει αύριο σε μεγάλα επίπεδα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων και αυτά των αεροπλάνων.


πηγή : sportcyclades.gr


Συγκεκριμένα υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο να δοθεί εντολή για απαγορευτικό απόπλου αύριο Τετάρτη, όπου είναι προγραμματισμένες οι αφίξεις , τόσο της Θύελλας Καμαρίου, που αναχωρεί το μεσημέρι για τη Νάξο, όσο και του Ηρακλή, που θα πετάξει το μεσημέρι με αεροπλάνο μέχρι την Πάρο και από εκεί σχεδιάζει να πάρει το βραδινό πλοίο της γραμμής με προορισμό τη Νάξο.

Οι δύο ομάδες ήδη έχουν επικοινωνήσει μεταξύ τους, αλλά και με την ΕΠΟ, με την διοργανώτρια αρχή να ενημερώνει τις δύο ομάδες ότι θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα, μόνο εάν και εφόσον υπάρξει απαγορευτικό απόπλου.

Άρα, όπως γίνεται αντιληπτό το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα, είναι πλέον πολύ μεγάλο, αν πάρουμε ως δεδομένο ότι, ειδικά αύριο Τετάρτη υπάρχει πρόβλεψη για ραγδαία επιδείνωση του καιρού.


 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved