25 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
09/09/2018

0-0 με τον Εργοτέλη στην Κρήτη ο Πανθηραϊκός

0-0 με τον Εργοτέλη στην Κρήτη ο Πανθηραϊκός

Συνοχή, καλό αμυντικό προσανατολισμό και σοβαρότητα. Αυτά τα στοιχεία έδειξε ο Πανθηραϊκός στο φιλικό με τον Εργοτέλη της Football League, με την ομάδα της Σαντορίνης να μένει στο 0-0, αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Σκέντζου που παρουσιάζει συνεχή βελτίωση όσο περνούν τα φιλικά, απέδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο αφού όσοι παίκτες χρησιμοποιήθηκαν είχαν θετική παρουσία.

πηγή:sportcyclades.gr


Ο Πανθηραϊκός παρότι αγωνίστηκε απέναντι σε ομάδα που συμμετέχει σε ανώτερη κατηγορία, έδειξε ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει αφού έβγαλε αρκετά από τα στοιχεία που δουλεύουν οι παίκτες με τον Ανδρέα Σκέντζο στις προπονήσεις.

Αυτό ήταν το τέταρτο φιλικό για το σύλλογο της Σαντορίνης αφού είχαν προηγηθεί τα ματς με Θύελλα Καμαρίου, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και Ηρόδοτο. 


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος(60' Χανιωτακης), Μαζουλουξης Jakubu, Μπατζιος, Οικονόμου (46' Πατάς), Βογιατζής (46' Καπνιδης) Τσέλιος, Μπουτσακης, Ιατρουδης, Μπουρσελης, Efford
Αναπληρωματικοί: Χανιωτακης, Πατας, Καπνιδης, Σταθόπουλος, Αντωνίου, Βουτσάς, Μανουσάκης, Κατσουρι


ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: (Ανδρέας Σκέντζος) Διαμαντής, Γκικας(81 Συνολακης), Τσικρος (81' Τσακα), Μπιρμπίλη, Παληγιωργος, Λούκα, Κόντι (86' Αγοραστος), Κωσταντινοφ, Γαϊδαρτζης (68' Ξυρος) , Μανιάς, Ντουμος (50' Πολυκρετης) 


 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved