24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
27/08/2018

Ν.Ο.Σ: Στη Σαντορίνη ο προπονητής Η. Μυλωνάς

Ν.Ο.Σ: Στη Σαντορίνη ο προπονητής Η. Μυλωνάς
Την Κυριακή 26 –Αυγούστου επισκέφθηκε τον  Ν. Ο. Σ. (Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης) ο γνωστός προπονητής των μεταλλίων στην Ολυμπιακή κατηγορία των 470, Ηλίας Μυλωνάς ένας αφανής ήρωας  πίσω από τις χρυσές αθλήτριες του 470 γυναικών Αιμιλία Τσουλφά και Σοφία Μπεκατώρου που στην διάρκεια της συνεργασίας τους κέρδισαν 4 χρυσά παγκόσμια/ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην Αθήνα.

Είχε συνάντηση  με μέλη του Διοικητικού συμβουλίου και τον προπονητή του Ν.Ο.Σ. σε πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα. Η παρουσία του μας τίμησε και τα λόγια του μας έδωσαν δύναμη και προτροπή να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Σας παραθέτουμε μία από τις προτάσεις του:
«Αρκεί να καταλάβουμε όλοι ότι η ιστιοπλοΐα θα έπρεπε να είναι το εθνικό μας σπορ. Καλλιεργεί την ψυχή και το πνεύμα και η επαφή με το υγρό στοιχείο σε γαληνεύει. Δεν μπορώ να βλέπω στους μικρούς κολπίσκους της Ολλανδίας και της Νέας Ζηλανδίας περισσότερα σκάφη από ό,τι στις δικές μας θάλασσες. Εμείς, ένας κατ' εξοχήν ναυτικός λαός, θα έπρεπε να είμαστε πρωτοπόροι στην ιστιοπλοΐα».
 
Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης
ΒΛΥΧΑΔΑ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Τηλ. 2286186656 email :  www.santorininc.com

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved