25 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
08/08/2018

Χωρίς τη Λάβα Εμπορείου το νέο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΠΣ Κυκλάδων

Χωρίς τη Λάβα Εμπορείου το νέο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΠΣ Κυκλάδων
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Λάβας Εμπορείου ενημέρωσε πως τη σεζόν 18-19 δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΠΣ Κυκλάδων. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση :


Σε συνέχεια του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου μας σχετικά με την νέα ποδοσφαιρική χρονια αποφασίστηκαν τα εξής .

Πριν 4 χρονια αποφασίσαμε να κάνουμε μια αλλαγή σελίδας στον σύλλογο μας αναβαθμίζοντας ριζικά τον τροπο λειτουργίας του σε πρότυπα επαγγελματικής ομάδας αφήνοντας πίσω τα οποία κακός κείμενα , οργανώσαμε τις ακαδημίες μας φθάνοντας μεχρι σήμερα τα 150 παιδιά.

Η ανδρική μας ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α κατηγορία ξεπερνώντας ολα τα εμπόδια και χωρίς καν την φυσική της έδρα .

Την επόμενη χρονια η αγαπη μας για τον σύλλογο μας και η στήριξη του κόσμου μας μας ώθησε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να δημιουργήσουμε ενα σύνολο που θα πρωταγωνιστούσε σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Δυστυχώς ομως κάποιοι άνθρωποι που αποκαλούνται διαιτητές και βοηθοί κάνοντας χατίρια με τοπικιστικό συμφερόν ακομη και σήμερα τους βλέπουμε στα γήπεδα των Κυκλάδων είχαν διαφορετική άποψη στερώντας μας με τον χειρότερο τροπο την οποία πιθανότητα κατάκτησης του πρωταθληματος και της συμμετοχής μας στον τελικο κυπέλλου Κυκλάδων.

Αυτό ομως δεν σταμάτησε εκεί καθως γίναμε μάρτυρες ακομη μιας εχθρικής συμπεριφοράς προς την ομάδα μας καθώς χωρίς δίκης μας υπαιτιότητα το πρωτάθλημα της κανονικής περιόδου καθυστέρησε να ολοκληρωθεί με αποτελεσμα τα μπαραζ ανόδου να ξεκινήσουν ενώ στο νησι μας ήδη είχε ξεκινήσει η τουριστική περίοδος και οι ποδοσφαιριστες μας λόγο επαγγελματικών μας υποχρεωσεων να μην μπορούν να ακολουθήσουν την αποστολη .

Ενημερωσαμε αμεσα με επιστολή μας την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων για την μη συμμετοχή μας στα μπαραζ ωστε μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στο πρωτάθλημα και αντί αυτού δεχτήκαμε μια ποινή εξόντωσης με χρηματικό ποσο και αφαίρεση 6 βαθμών απο το τρέχων πρωτάθλημα σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις που μπορούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και να επανέρχονται ανάλογα τις ανάγκες τους χωρίς την παραμικρή επίπληξη .

Είχαμε αναφέρει αρκετές φορές οτι δεν θα επιτρέψουμε σε κανεναν να παίζει με τα όνειρα μας , τις θυσίες μας και την αγαπη μας για το ποδοσφαιρο .

Για τους λόγους αυτούς αποφασίζουμε ομόφωνα να μην συμμετέχουμε με την ανδρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα και κύπελλο Κυκλάδων παρα μόνο με τις παιδικές μας ομάδες στίς κατηγορίες Κ18 και κατω.

Δεν θα παρατήσουμε το όνειρο μας αλλα δεν επιτρέψουμε άλλο να γίνονται αδικίες σε βάρος του συλλόγου μας .

Θα δώσουμε την μάχη να φτιάξουμε και να επενδύσουμε ώστε να ανακατασκευαστεί η φυσικής μας έδρα, τοτε να είστε συγουροι οτι θα αρχίσετε να μας σέβεστε ξανα...

Εις το επανιδείν ..

Το ΔΣ

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved