Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στον Α.Ο Θήρας η Άννα Καλαντάντζε!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr η Άννα Καλαντάντζε τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του Α.Ο Θήρας και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά το δημοσίευμα :
 

Τη δική του ρελάνς κάνει ο ΑΟ Θήρας στην υπόθεση μεταγραφής της Άννας Καλατάντζε, καθώς η Γεωργιανή βρίσκεται μία ανάσα από την οριστική της συμφωνία με την δευτεραθλήτρια Ελλάδας.

Παρόλο που η υπόθεση της Γεωργιανής είχε πάψει να απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας και το όνομα της είχε ακουστεί έντονα για τον Παναθηναϊκό, φαίνεται ότι έχουμε ανατροπές στα δεδομένα, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε και ήδη έχει επέλθει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πους η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες 2-3 ημέρες, όπου και θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Σε αυτή την υπόθεση και γενικότερα στις κινήσεις του ΑΟ Θήρας υπάρχει μία ισχυρή διοίκηση, που γνωρίζει καλά τον χώρο και φέρνει σε θέση ισχύος την ομάδα της Σαντορίνης.

Εάν και εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή της Καλαντάντζε, τότε θα μιλάμε για μία μεγάλη επιτυχία, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης είχε απέναντι της τον Παναθηναϊκό, που επιθυμούσε διακαώς την παίκτρια.

Η Άννα Καλαντάντζε είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως κεντρική. Η παίκτρια ανήκει στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανναξιακό ΑΟΝ.

Η Άννα στο περσινό πρωτάθλημα πήρε συνολικά 125 πόντους, εκ των οποίων οι 41 με μπλοκ και οι 25 με άσσο ενώ στην επίθεση είχε 45% ποσοστό επιτυχίας.

 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ευχαριστήριο του Α.Ο. Θήρας στο Drive car rental company
Ο Α.Ο. Θήρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Matteo Freschi!
1 νίκη και 1 ήττα για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Πανναξιακό στο ΔΑΠΠΟΣ
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Πανναξιακό στις 13 και 14/4 στο ΔΑΠΠΟΣ
Θύελλα Καμαρίου - Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου σήμερα Τετάρτη 10/4 στο γήπεδο Καμαρίου
Back to back πρωταθλητές της «Dappos Basketball League» οι Bombayers
2 νίκες με 3-0 για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Νηρέα στο ΔΑΠΠΟΣ
Bombayers και Πήγασος διεκδικούν τον τίτλο της «Dappos Basketball League»
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Νηρέα Πάρου στις 6 και 7/4
Φιλανθρωπικός ποδοσαφαιρικός αγώνας μεταξύ Β και Γ Λυκείου στο γήπεδο Καμαρίου την Κυριακή
Έφτασε η ώρα του Final 4 στη «Dappos Basketball League»
Δια πυρός και σιδήρου Ballerz B.C και Bombayers, με ρεκόρ και πλουραλισμό στα ημιτελικά Wolves of 2 Brothers και Πήγασος
Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, προχωρά. Με ενθουσιασμό, αλλά και σύνεση. Οι επόμενοι στόχοι, είναι ήδη εδώ. Και τους έχουμε βάλει μαζί.
Α. Πατηνιώτης: Για την Άνοιξη ξεκίνησα και με αυτήν θα προχωρήσω. Με χαμόγελο, πάμε ξανά, στο δρόμο για την επόμενη Άνοιξη.
Προημιτελικά με φαβορί και… επικίνδυνα αουτσάιντερ στη «Dappos Basketball League»
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.