Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Διακοπή στο ημίχρονο στο Θύελλα Καμαρίου - Πανναξιακός

Σε ματς παρωδία μετατράπηκε αυτό της τελευταίας αγωνιστικής μεταξύ της Θύελλας Καμαρίου και του Πανναξιακού, που ενώ ήταν στο 1-0, διακόπηκε στο ημίχρονο, καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 6 ποδοσφαιριστές.

πηγή : sportcyclades.gr

Λίγο η αδιαφορία για το αποτέλεσμα του ματς, λίγο ο χρόνος που πίεζε για την επιστροφή στη Νάξο, λόγω του ασφυκτικού χρόνου (3:30 αναχώρηση από Σαντορίνη) και πολύ περισσότερο η ανοικτή πλέον κόντρα του Πανναξιακού με τον διαιτητή Παντελάκη μετέτρεψαν τον αγώνα σε μία κακόγουστη φάρσα, που είχε ως θύμα το ίδιο το ποδόσφαιρο.


Το ιστορικό


Συγκεκριμένα  λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 1-0 με γκολ που ήρθε από κοντινό πλασέ του Μαυρομάτη μετά από εκτέλεση φάουλ του Ερρίκου στο 27΄ και το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους , είχαμε την αποβολή του Μπονιάκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο μέσος του Πανναξιακού είχε μία αψιμαχία με τον Μαντούση και παρατηρήθηκε με την πρώτη κίτρινη, ενώ συνεχίζοντας αντίκρισε και την δεύτερη που έφερε την αποβολή του.

Λίγο αργότερα, στο 41΄, στις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν ο Κρητικός αντίκρισε και αυτός την κόκκινη του κ. Παντελάκη, με τον ρέφερι να διακόπτει προσωρινά τον αγώνα.

Κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ο Πανναξιακός πλέον με 9 παίκτες είδε και τον Βρετό που ήταν ο μοναδικός παίκτης που είχε στον πάγκο, να αποβάλλεται, λόγω που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κλώτσησε την μπάλα.

Η ένταση ήταν μεγάλη, με το ημίχρονο να λήγει κανονικά. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας ο διαιτητής ενημερώθηκε ότι η ομάδα της Νάξου είχε 3 τραυματίες (Πιτταρά, Κωτσαρή και Βαθρακοκοίλη) και εφόσον δεν υπήρχαν αντικαταστάτες ο Πανναξιακός δεν θα μπορούσε να συνεχίσει με 6 παίκτες, καθώς ο ΚΑΠ δεν το επιτρέπει.

 Μετά από όλα αυτά ο κ. Παντελάκης έκλεισε το φύλλο αγώνα, με 1-0 υπέρ της Θύελλας Καμαρίου, ενώ γράφει για τα όσα έγιναν.


Αντιδράσεις


Ο κ. Παντελάκης έχει γράψει τα όσα συνέβησαν στο φύλλο αγώνα, ενώ από την πλευρά του Πανναξιακού επικρατεί οργή, καθώς η ομάδα της Νάξου έχει εκφράσει κατά το παρελθόν την επιθυμία της να μην την διαιτητεύει ο συγκεκριμένος διαιτητής.

Στον Πανναξιακό επιρρίπτουν όλες τις ευθύνες στην αδιάλλακτη, όπως αναφέρουν στάση του Παντελάκη, ο οποίος να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς αποβάλει με παρόμοιο τρόπο δεύτερο παίκτη των Ναξιωτών, καθώς κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λάβα, με τις αντιδράσεις να είναι έντονες, καθώς είχε εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση.

Πάντως κάτι παρόμοιο δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία χρόνια σε ποδοσφαιρικό αγώνα των Κυκλάδων, με το γεγονός αυτό να πρέπει να προβληματίσει όλους όσους ασχολούνται με τον χώρο και ειδικά με τον Πανναξιακό, που κλείνει μία χρονιά με αυτόν τον τρόπο.

Να σημειωθεί ότι οι σχέσεις της Θύελλας και του Πανναξιακού, ήταν και παραμένουν καλές, καθώς στην αναμέτρηση δεν συνέβη το παραμικρό. Όσο αφορά την τύχη του αγώνα αυτή θα αποφασιστεί από την πειθαρχική επιτροπή, με τον Πανναξιακό να μην έχει πάντως πρόβλημα, καθώς ο αγώνας διακόπηκε λόγω ανωτέρας βίας που είναι το γεγονός ότι είχε λιγότερους από 6 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του για να συνεχίσει την αναμέτρηση, πράγμα που βάσει ΚΑΠ δεν είναι εφικτό, χωρίς να υπάρχει φυσικά υπαιτιότητα.


Διαιτητής ήταν ο Παντελάκης με βοηθούς τους Νάκκα και Μαθιουδάκη.


Συνθέσεις


Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Τσουκαλάς, Λυγνός, Σπανός, Μαντούσης, Ρέντζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Μαυρομάτης, Αποστολίδης, Αρβανίτης.

Αναπληρωματικοί: Δημητρακόπουλος, Νομικός, Εγιουρούμ, Κόντρα, Βλαβιανός, Δαβιλάς.


Πανναξιακός (Προμπονάς) Τσαιλάκης, Ανεβλαβής, Κρητικός, Μοσχονάς, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς, Κωτσαρής, Καράι, Βαθρακοκοίλης, Στρατούρης, Μπονιάκος.

Αναπληρωματικός: Βρεττός.




Το δελτίο τύπου της Θύελλας Καμαρίου για το ματς :
 

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τον 2ο γύρο του φετινού πρωταθλήματος η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 1-0 επίτου Α.Ο. Πανναξιακού με το παιχνίδι να διακόπτεται στο ημίχρονο λόγω ανωτέρας βίας.

Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι αντίκρυσαν 3 φορές την κόκκινη κάρτα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπονιάκο να αντικρύζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στη φάση του γκολ της ομάδας μας.

Ήταν το 27ο λεπτό όταν ο Ερρίκος εκτέλεσε φάουλ και ο Μαυρομάτης πλάσαρε εύστοχα από κοντινή απόσταση.

Στο 41ο λεπτό ο Κρητικός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα με το παιχνίδι να διακόπτεται για λίγο. Κατά την επιστροφή των ομάδων για την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ο μοναδικός αναπληρωματικός των φιλοξενούμενων Βρετός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κλώτσησε την μπάλα με αποτέλεσμα να αποβληθεί και αυτός.

Στη διάρκεια του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν προβλήμα τραυματισμού 3 παιχτών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχιστεί ο αγώνας μιας και σύμφωνα με τον Κ.Α.Π. παιχνίδι διεξάγεται όταν μια από τις δύο ομάδες έχει στη διάθεση της εώς 7 παίχτες.

Την απόφαση για το τελικό σκορ του αγώνα την έχει τώρα η Π.Ε. της ΕΠΣΚ.

Παρ' όλα αυτά η ομάδα μας πανυγήρισε την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος όπου στις 19/5/18 θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Μυκόνου στο Δ.Α.Κ. Νάξου.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 1-0 (διακόπηκε)

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο Α.Ο. Θήρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Matteo Freschi!
1 νίκη και 1 ήττα για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Πανναξιακό στο ΔΑΠΠΟΣ
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Πανναξιακό στις 13 και 14/4 στο ΔΑΠΠΟΣ
Θύελλα Καμαρίου - Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου σήμερα Τετάρτη 10/4 στο γήπεδο Καμαρίου
Back to back πρωταθλητές της «Dappos Basketball League» οι Bombayers
2 νίκες με 3-0 για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Νηρέα στο ΔΑΠΠΟΣ
Bombayers και Πήγασος διεκδικούν τον τίτλο της «Dappos Basketball League»
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Νηρέα Πάρου στις 6 και 7/4
Φιλανθρωπικός ποδοσαφαιρικός αγώνας μεταξύ Β και Γ Λυκείου στο γήπεδο Καμαρίου την Κυριακή
Έφτασε η ώρα του Final 4 στη «Dappos Basketball League»
Δια πυρός και σιδήρου Ballerz B.C και Bombayers, με ρεκόρ και πλουραλισμό στα ημιτελικά Wolves of 2 Brothers και Πήγασος
Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, προχωρά. Με ενθουσιασμό, αλλά και σύνεση. Οι επόμενοι στόχοι, είναι ήδη εδώ. Και τους έχουμε βάλει μαζί.
Α. Πατηνιώτης: Για την Άνοιξη ξεκίνησα και με αυτήν θα προχωρήσω. Με χαμόγελο, πάμε ξανά, στο δρόμο για την επόμενη Άνοιξη.
Προημιτελικά με φαβορί και… επικίνδυνα αουτσάιντερ στη «Dappos Basketball League»
Την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του α’ αγώνα των πλέι οφ, εκφράζει η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.