21 Νοεμβρίου 2018 Επικοινωνία
09/02/2018

Κάλεσμα στον κόσμο από τη Θύελλα Καμαρίου

Κάλεσμα στον κόσμο από τη Θύελλα Καμαρίου
Με ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της ομάδας, η Θύελλα Καμαρίου ζητά τη στήριξη του κόσμου στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Διαβάστε την ανακοίνωση όπως δημοσιεύτηκε στο www.thyellakamariou.gr :

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας με το ανδρικό μας τμήμα να φιλοξενεί τον Π.Α.Σ. Νάξου.
Σε συνδιασμό με τον ορισμό του αγώνα της Κ12 , το προσεχές Σ/Κ αναμένεται πλούσιο σε αγωνιστική δράση μιας και η ΕΠΣΚ όρισε αγώνα για τους Άνδρες μας. 
Έτσι λοιπόν το ανδρικό μας τμήμα υποδέχεται στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής τον Π.Α.Σ. Νάξου με το παιχνίδι να έχει ορισθεί για την Κυριακή 11/2/18 στις 12.00 στο Δ.Γ. Καμαρίου.
Tο Δ.Σ. της ομάδας μας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει το παρόν στο Δ.Γ. Καμαρίου με σκοπό να απολαύσει έναν όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα και να στηρίξει την ομάδα μας στη προσπάθεια της για ην άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής είναι μείζωνος σημασίας και ένα γέματο γήπεδο με φίλαθλες συμπεριφορές είναι η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε όλοι στην οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου...
Η δύναμη της ομάδας μας είναι ο κόσμος της και έτσι όπως το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν θα το πράξει και τώρα!


Αντώνης Κοραής
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2018 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved