Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νίκη – πρόκριση επί του Αίαντα Ευόσμου για τον Α.Ο. Θήρας


 Η ομάδα της Σαντορίνης επικράτησε με 3-1 σετ επί του μαχητικού Αίαντα και πλέον βρίσκεται στους «8» του κυπέλλου γυναικών.
Μπροστά σε 500 φίλους του βόλεϊ και χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, ο Α.Ο Θήρας πήρε την πρόκριση και πλέον περιμένει το νικητή του ζευγαριού Πάοκ – Θέτιδα Βούλας για να μάθει τον αντίπαλο του στο τελευταίο βήμα πριν το final-4.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε στο νησί των κυκλάδων με μόλις 7(!) αθλήτριες και με προπονήτρια την Δήμητρα Παλαβρατζή, βοηθό του Ηλία Ζωλασταθιάδη.
Ο Γιώργος Ρούσης ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα τις Πότοκαρ, Μέρκοβα, Εμμανουηλίδου, Τσομπανίδου, Καλανταρίδου, Τσοχατζή και λίμπερο την Αρτακιανού ενώ η Δήμητρα Παλαβρατζή τις Τζούριτς, Μάτιου, Αργυρίου, Χαμαλίδου, Κούση, Ηλιοπούλου και Γεωργιάδου.
Στο πρώτο σετ ο Αίαντας μπήκε καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκε με 0-4 αλλά παρά το νωθρό ξεκίνημα οι γηπεδούχες κατάφεραν και έφτασαν στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 8-7. Στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν κάποια λάθη των φιλουξενούμενων και πήραν τελικά το σετ με 25-19.
Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Δήμητρας Παλαβρατζή μπήκε και πάλι δυνατά, πήγε στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με το σκορ 3-8 υπέρ της, διαφορά την οποία και κράτησε καθόλη τη διάρκεια του σετ όπου και πήρε με 22-25 κάνοντας το 1-1 στα σετ.
Το τρίτο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο καθώς η ομάδα του Γιώργου Ρούση δεν άφησε κανένα περιθώριο στις αντιπάλους της και έκανε το 2-1 στα σετ επικρατώντας με 25-16.
Το τέταρτο και τελευταίο σετ ήταν και το πιο συναρπαστικό του αγώνα. Ο Αίαντας ξεκίνησε δυνατά και ήταν σταθερά μπροστά φτάνοντας στο δεύτερο τάιμ άουτ μπροστά με 12-16. Ο Α.Ο Θήρας επέστρεψε στο ματς και με ένα σερί 13-3 πήρε το σετ με 25-19, έκανε το 3-1 στα σετ, πήρε τη νίκη και μαζί την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του κυπέλλου γυναικών.
 

Διακύμανση :
1ο σετ : 8-7, 16-11, 25-19
2ο σετ : 3-8, 12-16, 22-25
3ο σετ : 8-5, 16-13, 25-16
4ο σετ : 7-8, 12-16, 25-19


ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Ρούσης): Καλανταρίδου, Μέρκοβα, Πότοκαρ, Τσομπανίδου, Εμμανουηλίδου, Τσοχατζή / Αρτακιανού (λ), Γενιτσαρίδη, Ξανθοπούλου.
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Παλαβρατζή): Αργυρίου, Μάτιου, Ηλιοπούλου, Κούση, Τζούριτς, Χαμαλίδου / Γεωργιάδου (λ).
 

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Είμαι χαρούμενος μόνο για την πρόκριση αλλά με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά. Συγχαρητήρια στον Αίαντα για την προσπάθειά του».
 
Δήμητρα Παλαβρατζή (Αίας Ευόσμου): «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά η έλλειψη εμπειρίας και λύσεων μας στοίχισαν. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την ψυχή που έβγαλαν στο γήπεδο».


Αντώνης Κοραής
 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ευχαριστήριο του Α.Ο. Θήρας στο Drive car rental company
Ο Α.Ο. Θήρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Matteo Freschi!
1 νίκη και 1 ήττα για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Πανναξιακό στο ΔΑΠΠΟΣ
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Πανναξιακό στις 13 και 14/4 στο ΔΑΠΠΟΣ
Θύελλα Καμαρίου - Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου σήμερα Τετάρτη 10/4 στο γήπεδο Καμαρίου
Back to back πρωταθλητές της «Dappos Basketball League» οι Bombayers
2 νίκες με 3-0 για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Νηρέα στο ΔΑΠΠΟΣ
Bombayers και Πήγασος διεκδικούν τον τίτλο της «Dappos Basketball League»
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Νηρέα Πάρου στις 6 και 7/4
Φιλανθρωπικός ποδοσαφαιρικός αγώνας μεταξύ Β και Γ Λυκείου στο γήπεδο Καμαρίου την Κυριακή
Έφτασε η ώρα του Final 4 στη «Dappos Basketball League»
Δια πυρός και σιδήρου Ballerz B.C και Bombayers, με ρεκόρ και πλουραλισμό στα ημιτελικά Wolves of 2 Brothers και Πήγασος
Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, προχωρά. Με ενθουσιασμό, αλλά και σύνεση. Οι επόμενοι στόχοι, είναι ήδη εδώ. Και τους έχουμε βάλει μαζί.
Α. Πατηνιώτης: Για την Άνοιξη ξεκίνησα και με αυτήν θα προχωρήσω. Με χαμόγελο, πάμε ξανά, στο δρόμο για την επόμενη Άνοιξη.
Προημιτελικά με φαβορί και… επικίνδυνα αουτσάιντερ στη «Dappos Basketball League»
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.