22 Οκτωβρίου 2018 Επικοινωνία
01/12/2017

Με τρεις αθλητές στους αγώνες ξιφασκίας του ΟΑΚΑ η Σαντορίνη

Με τρεις αθλητές στους αγώνες ξιφασκίας του ΟΑΚΑ η Σαντορίνη
Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι τρεις αθλητές μας στους αγώνες ξιφασκίας που  διεξήχθησαν το Σάββατο 18/11/2017, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Οι αθλητές στην παρθενική τους εμφάνιση και υπό τη καθοδήγηση της Γυμνάστριας κ. Λιλιάννας Παγουλάτου,εκπροσώπησαν επάξια την Σαντορίνη στους Αγώνες Ανάπτυξης Παμπαίδων-Παγκοκαρσίδων u10.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μικροίμας αθλητές είναι οι πρώτοι που συμμετείχαν από το νησί μας σε αγώνες ξιφασκίας στην κατηγορία αυτή  και προήλθαν από το νεοσύστατο τμήμα ξιφασκίας του Γυμναστήριου της κ. Μάινας Μαργαρίτας.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των αγώνων:

-       Ο Γιώργος Ρούσσος κατέκτησε την 7η θέση,σημειώνοντας στον πρώτογύροτρεις νίκες και μίαήττα, ενώ στους αγώνες «νόκ άουτ» κέρδισε τον πρώτοαγώνα με σκορ 10-5 και έχασε τον δεύτερο με 10-5.
-       Η Κατερίνα Φερχάιεν κατέκτησε την 12ηθέση, σημειώνοντας στο πρώτο γύρο τέσσερεις νίκες και μια ήττα, ενώ στους αγώνες «νόκ άουτ» κέρδισε τον πρώτο με σκορ 10-8 και έχασε τον δεύτερο με 6-10.
-       Η Ζωή Σουβαλίδη κατέκτησε την 17ηθέση, σημειώνοντας στον πρώτο γύρο τρεις νίκες και μίαήττα, ενώ στους αγώνες «νόκ άουτ» έχασε στον πρώτομε σκορ 8-10.
    
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο Α.Ξ.Ι.Α. Χαϊδαρίου, με τα χρώματα του οποίουαγωνίστηκαν οι αθλητές μας, για την θερμή τους φιλοξενία που επεφύλαξαν, τόσο στους αθλητές όσο και στους γονείς που συνοδεύαν την αποστολή.
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2018 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved