22 Οκτωβρίου 2018 Επικοινωνία
01/12/2017

Με μετάλλια γύρισε από τουρνουά παγκόσμιας απήχησης TaeKwoDo o Πανιώνιος Γ.Σ. Σαντορίνης

Με μετάλλια γύρισε από τουρνουά παγκόσμιας απήχησης TaeKwoDo o Πανιώνιος Γ.Σ. Σαντορίνης
Εννιακόσιοι αθλητές από 31 χώρες (219 εθνικές ομάδες και σωματεία) έδωσαν το «παρών» στο τουρνουά παγκόσμιας απήχησηςτουTaeKwoDo (TKD) που διεξήχθη στην Αθήνα στα Άνω Λιόσια στις 17-19/11/2017.

Εκτός της Ελλάδας στη διοργάνωση συμμετείχαν οι Τουρκία, Ιταλία, Φινλανδία, Λιβύη, Αυστραλία, Αυστρία, Ιορδανία, Ισραήλ, Αίγυπτος, Βραζιλία, Μαυροβούνιο, Ισπανία, Κύπρος, Κροατία, Γαλλία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Ρωσία, Ιαπωνία, Βέλγιο, Σουηδία, Σερβία, ΗΠΑ κ.α.
Σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός, ο Σύλλογος μας δεν μπορούσε να απουσιάσει. Με την συμμετοχή τεσσάρωναθλητώνκατάφερε να αποσπάσει δυο χάλκιναμετάλλια  και πολύτιμηεμπειρίααντιμετωπίζονταςαθλητέςπαγκόσμιαςκλάσης.

Τα μετάλλια τα κατέκτησαν οι Ζήκας Γεώργιος και Ηλέκτρα Φρεντζα, ενω  συμμετείχαν επίσης οι αθλητές μας,Χαμπέου Κωνσταντίνα και Ζώτος Νίκος.

Επιπρόσθετα ο Σύλλογός μας συμμετείχε στο ΠανελλήνιοΠρωτάθλημαΠαίδωνΚορασίδωνπου φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό κέντρο των Άνω Λιοσίων στις 24-26/11/2017 δίνοντας την ευκαιρία σε νέους αθλητές μας να κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση. Η παρουσία τους σε αυτό το απαιτητικό πρωτάθλημα θα τους βοηθήσει να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια. Αναλυτικά συμμετείχαν οι : Αραβανής Χρήστος, ΈριΝιούχο και Φίλιππος Φύτρος.

Ο Σύλλογος (Πανιώνιος Γ.Σ. Σαντορίνης), συγχαίρει θερμά την προπονήτρια κ Τσουκνίδου Μαρία και τους αθλητές της, για το ήθος τους καιτην διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουν φέρνοντας στις αποσκευές του διακρίσεις . 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2018 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved