Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2025

Στη μάχη της διάκρισης του 27ου Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών ρίχνεται απόψε 29/1 στις 20.00 ο Α.Ο. Θήρας!

Στη μάχη της διάκρισης του 27ου Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών ρίχνεται απόψε Τετάρτη 29/1 στις 20.00
  ο Α.Ο. Θήρας!

Σα να μην πέρασε μια μέρα από τον σαββατιάτικο θρίαμβο 3-0 σετ επί του Μίλωνα στο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αύριο Τετάρτη 29 Ιανουαρίου (20.00) στο κλειστό «Κροίσος Πέρσης» την ομάδα της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης της φετινής διοργάνωσης («φάση των 16»).

Η αποστολή της ομάδας μας, που αναχώρησε σε κλίμα αισιοδοξίας το μεσημέρι της Τρίτης 28/1 για την Αθήνα, φιλοδοξεί στην ιστορική αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη ομάδα στο θεσμό, να επαναλάβει τις φετινές επιτυχίες του πρωταθλήματος και να «σφραγίσει» για 11η συνεχόμενη φορά την πρόκρισή της στα προημιτελικά της δεύτερης σε αξία διοργάνωση του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Ο Ιταλός τεχνικός μας, κ. Ματέο Φρέσκι δήλωσε ενόψει της αυριανής «νοκ άουτ» αναμέτρησης: «Σε αυτό το διήμερο που είχαμε στη διαθέσή μας φορτίσαμε τις μπαταρίες μας και δουλέψαμε με συγκέντρωση στο γήπεδο. Η ομάδα ταξιδεύει στην Αθήνα, έτοιμη να αποδώσει με την καλύτερη δυνατή ποιότητα».

Info Κύπελλο Γυναικών - 1η αγωνιστική Γ' Φάσης Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2025 «Κρ. Πέρσης», 20.00: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Ο. Θήρας Διαιτητές: Γεωργάκη, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Κοκορομύτη, Βέντρας, Γραμματεία: Ιωάννου.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Για 4η φορά φέτος δύο άσοι του Α.Ο Θήρας φιγουράρουν την ίδια αγωνιστική στην «Best Team» της Volley League γυναικών
Α.Ο. Θήρας: “Προτεραιότητα η ασφάλεια. Συνεχίζουμε με δύναμη και ενότητα”
Εντυπωσιακός απόψε Α.Ο. Θήρας θριάμβευσε 3-0 σετ του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, 2η φορά στο φετινό Πρωτάθλημα
Το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του σε λίγα 24ωρα δίνει αύριο στις 19.15 στο Μετς ο Α.Ο. Θήρας έναντι του Παναθηναϊκού
Τον Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσει ο Α.Ο. Θήρας στο νοκ άουτ αγώνα για το final-4 στις 26/2 στο κλειστό της Σαντορίνης
Παναθηναικός - Α.Ο. Θήρας ο σημαντικός αγώνας της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών στις 2/2
Μεγάλη πρόκριση του Α.Ο. Θήρας που τον στέλνει για 11η συνεχόμενη χρονιά στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας
Στη μάχη της διάκρισης του 27ου Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών ρίχνεται απόψε 29/1 στις 20.00 ο Α.Ο. Θήρας!
Τη 2η νίκη σε ισάριθμες φετινές αναμετρήσεις πρωταθλήματος με τον Μίλωνα πανηγύρισε με 3-0 σετ ο Α.Ο. Θήρας
Συνέχεια στις επιτυχημένες εμφανίσεις και στο νικηφόρο του σερί φιλοδοξεί να δώσει σήμερα στο «σπίτι» του ο Α.Ο. Θήρας.
Τοπ σκόρερ της αναμέτρησης και κορυφαία ακραία της 14ης αγωνιστικής αναδείχθηκε η αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας Τζένιφερ Μόσερ
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας, σε μια ζεστή εκδήλωση στο ξενοδοχείο “De Sol”
Σήμερα Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 19:00 ο Α.Ο. Θήρας αντιμετωπίζει τον Μίλωνα στο κλειστό της Σαντορίνης
Με μία πειστική και «ψυχωμένη» εμφάνιση ο Α.Ο. Θήρας πανηγύρισε στη Βούλα την πρώτη του εκτός έδρας νίκη για το 2025
Α.Ο. Θήρας: Είμαστε περήφανοι για τη νεανική ομάδα μας, κι είμαστε πάντα δίπλα σας!
Hondos_KE
Ελευθερία και Νικόλας κομμωτήριο
Volcano TV
© 2025 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.