Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2025

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας, σε μια ζεστή εκδήλωση στο ξενοδοχείο “De Sol”

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σε στενό οικογενειακό κύκλο ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας, σε μια ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου “De Sol”.

Παρόντες ήταν οι αθλήτριες της ομάδας, οι προπονητές, το προπονητικό επιτελείο και τα στελέχη του συλλόγου, σε μια βραδιά γεμάτη ευχές, χαμόγελα και προσφορά.

Μια ξεχωριστή αναφορά αξίζει στην κυρία Μαρίνα Πετίνη Βασαλάκη, που, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στάθηκε δίπλα στην ομάδα με την πολύτιμη στήριξή της. Προσέφερε το ένα από τα δύο δώρα για τις τυχερές που βρήκαν το φλουρί. Το πρώτο φλουρί, που αντιστοιχούσε σε ένα υπέροχο ρολόι της εταιρείας Festina, έτυχε στην αθλήτρια Elizabeth Schraeder.

Επιπλέον, η κυρία Μαρίνα χάρισε σε όλες τις αθλήτριες και στα μέλη του προπονητικού επιτελείου μοναδικά ασημένια κοσμήματα του γνωστού σχεδιαστή Μαράκη.

Οι αθλήτριες έλαβαν ένα ασημένιο κολιέ και οι άνδρες της παρέας ένα ασημένιο μπρελόκ.

Και τα δύο δώρα είχαν θέμα το βόλεϊ, με χαραγμένο τον αριθμό της φανέλας τους, και ήταν όλα φτιαγμένα στο χέρι.

Την ευχαριστούμε θερμά για τη διαχρονική της προσφορά, τη φροντίδα και τη στήριξη στην οικογένεια του συλλόγου.

​​​​​​
Το δεύτερο φλουρί, που αντιστοιχούσε στο δεύτερο δώρο, προσφέρθηκε από τον κ. Σπυρίδωνα Πατινιώτη, βασικό υποστηρικτή της ομάδας. Ήταν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο κέρδισε η αθλήτρια μας Χριστίνα Αδαμοπούλου.

Ευχόμαστε στις τυχερές της βραδιάς, αλλά και σε όλη την ομάδα, να έχουν πάντα τύχη και υγεία στη ζωή τους.

Με τέτοιες πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης, η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Θήρας συνεχίζει με δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Για 4η φορά φέτος δύο άσοι του Α.Ο Θήρας φιγουράρουν την ίδια αγωνιστική στην «Best Team» της Volley League γυναικών
Α.Ο. Θήρας: “Προτεραιότητα η ασφάλεια. Συνεχίζουμε με δύναμη και ενότητα”
Εντυπωσιακός απόψε Α.Ο. Θήρας θριάμβευσε 3-0 σετ του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, 2η φορά στο φετινό Πρωτάθλημα
Το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του σε λίγα 24ωρα δίνει αύριο στις 19.15 στο Μετς ο Α.Ο. Θήρας έναντι του Παναθηναϊκού
Τον Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσει ο Α.Ο. Θήρας στο νοκ άουτ αγώνα για το final-4 στις 26/2 στο κλειστό της Σαντορίνης
Παναθηναικός - Α.Ο. Θήρας ο σημαντικός αγώνας της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών στις 2/2
Μεγάλη πρόκριση του Α.Ο. Θήρας που τον στέλνει για 11η συνεχόμενη χρονιά στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας
Στη μάχη της διάκρισης του 27ου Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών ρίχνεται απόψε 29/1 στις 20.00 ο Α.Ο. Θήρας!
Τη 2η νίκη σε ισάριθμες φετινές αναμετρήσεις πρωταθλήματος με τον Μίλωνα πανηγύρισε με 3-0 σετ ο Α.Ο. Θήρας
Συνέχεια στις επιτυχημένες εμφανίσεις και στο νικηφόρο του σερί φιλοδοξεί να δώσει σήμερα στο «σπίτι» του ο Α.Ο. Θήρας.
Τοπ σκόρερ της αναμέτρησης και κορυφαία ακραία της 14ης αγωνιστικής αναδείχθηκε η αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας Τζένιφερ Μόσερ
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας, σε μια ζεστή εκδήλωση στο ξενοδοχείο “De Sol”
Σήμερα Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 19:00 ο Α.Ο. Θήρας αντιμετωπίζει τον Μίλωνα στο κλειστό της Σαντορίνης
Με μία πειστική και «ψυχωμένη» εμφάνιση ο Α.Ο. Θήρας πανηγύρισε στη Βούλα την πρώτη του εκτός έδρας νίκη για το 2025
Α.Ο. Θήρας: Είμαστε περήφανοι για τη νεανική ομάδα μας, κι είμαστε πάντα δίπλα σας!
Hondos_KE
Ελευθερία και Νικόλας κομμωτήριο
Volcano TV
© 2025 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.