Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας για την αναβολή του αποψινού αγώνα με τον Απολλώνιο

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας για την αναβολή του αποψινού αγώνα με τον Απολλώνιο έχει ώς εξής :

Με αφορμή την αναβολή του αποψινού αγώνα της Volleyleague γυναικών, η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει ότι παρότι η πτήση Αθήνα – Σαντορίνη πραγματοποιήθηκε κανονικά, με καθυστέρηση, το μεσημέρι του Σαββάτου, η ΕΟΠΕ έσπευσε να αναβάλλει τον αγώνα ΑΟ Θήρας - ΟΦΑ Απολλώνιος για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αναβολή της αναμέτρησης που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 18/11/2023 στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ «ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω αδυναμίας μετακίνησης του φιλοξενούμενου σωματείου στην Σαντορίνη».

Ελπίζουμε στο μέλλον η Ομοσπονδία να δείξει την ίδια ευαισθησία και κατανόηση σε ανάλογες περιπτώσεις, που θα αφορούν την ομάδα μας, κάτι που ωστόσο δεν έχει κάνει στο παρελθόν. Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στον αγώνα Κυπέλλου της σεζόν 2016-2017, στις πρώτες χρονιές της παρουσίας της ομάδας μας στην Α1 Γυναικών, όπου με πολύ χειρότερες καιρικές συνθήκες, ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα. Το αίτημα μας τότε δεν είχε γίνει αποδεκτό από την διοργανώτρια Αρχή, με αποτέλεσμα, υπερβάλλοντας εαυτούς, καταφέραμε με κάθε τρόπο να δώσουμε το παρών στο παιχνίδι και να φανούμε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.

Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για την εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, την ώρα που παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τους ανέμους 7 μποφόρ που πνέουν στις Κυκλάδες, τα 15χρονια κορίτσια του συλλόγου μας ταξίδεψαν το μεσημέρι ακτοπλοϊκώς στη Νάξο, για να αγωνιστούν κανονικά σήμερα και αύριο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Κ20 της Ζ΄ Περιφέρειας ΤΕ Βόλεϊ Κυκλάδων.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την Ερμιόνη Γκέκοβιτς ενισχύεται ο Α.Ο. Θήρας
Με την Όλγα Λογαρά ενισχύθηκε ο Α.Ο. Θήρας
Με την Εlena Sashova Becheva ενισχύεται ο Α.Ο. Θήρας
Πολύ μπάλα, χαμόγελα και χαρά στο closing party των ακαδημιών του Α.Ο. Θήρας
Παίκτης της ΑΕΣ Άτλας χειροδίκησε εναντίον παίκτη του Παναθηναικού στο μπάσκετ με αμαξίδιο
Σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου το closing party του Α.Ο. Θήρας!
Ο εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος αναλαμβάνει την ΠΑΕ ΑΕΚ. Στις 16.00 η παράδοση - παραλαβή
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Τεντόγλου με άλμα στα 8,65!
Με την Alicia Shanice Ogons ενισχύεται ο Α.Ο. Θήρας!
Την έναρξη της συνεργασίας του με τη Λίνα Σαουλίδου ανακοίνωσε ο Α.Ο. Θήρας
Την έναρξη της συνεργασίας του με την Σεβαστιανή (Εβίτα) Ξηντάρα ανακοίνωσε ο Α.Ο. Θήρας
Ευχαριστήριο του Α.Ο. Θήρας στο NST Travel των Νίκου και Αντώνη Παγώνη για την πάντα πρόθυμη υποστήριξη
Την έναρξη της συνεργασίας του με την Αθηνά Δημητριάδου ανακοίνωσε ο Α.Ο. Θήρας
Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης!
Στη Σαντορίνη θα συνεχίσει την καριέρα της η Jennifer Elaine Mosser